Zwembad Meekenesch Lichtenvoorde krijgt rolstoel

Ook mindervalide kleine en grote zwemmers kunnen goed terecht in zwembad Meekenesch. Ruim anderhalf jaar geleden verraste Kanjers voor Kanjers het Meekenesch al met een tillift. De tillift wordt regelmatig gebruikt door o.a. kinderen van het Bariet (voorheen de Hamelandschool), maar ook door de gewone bezoeker die beperkt is in zijn beweging.

Juist voor kinderen en volwassenen met een beperking is bewegen in water vaak een vorm van sport die goed bedreven kan worden. In het water gaat bewegen gemakkelijker en is er geen belasting op de gewrichten. Belangrijke zaken voor kinderen en volwassenen voor wie bewegen minder vanzelfsprekend is.
Deze groep wil het Meekenesch graag faciliteren met goede voorzieningen. Een rolstoel was er, maar deze was duidelijk aan vervanging toe.
Dankzij Kanjers voor Kanjers is er nu ook een nieuwe rolstoel.

Jackie Koppelman en Daniƫlle Stokkers hebben onlangs de rolstoel officieel overhandigd aan het bestuur van het Meekenesch.
Jeroen Scheuter, bedrijfsleider van zwembad Meekenesch, is zeer verguld met deze prachtige rolstoel. De mindervalide kleine en grote zwemmer kan nu in het Meekenesch gemakkelijker en veiliger naar en in het bad om baantjes te trekken of gewoon lekker te spelen.