Zondag finale Jeugd MTB Clinic: fietsen met o.a. Robert Gesink

Aanstaande zondag, 27 november, is het zover. De finale van de reeks Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics! Dit jaar is de finale van de Jeugd MTB Clinic onderdeel van het Achterhoek Wielerspektakel. Een unieke wielerdag voor iedereen,  jong of oud, in en rondom de Radstake in Varsseveld. Wil je meer weten, het complete programma bekijken of op de hoogte te zijn van het laatste nieuws? Kan dan op www.achterhoekwielerspektakel.nl.

Fietsen met Robert Gesink
Naast onze vaste professionele begeleiders, zijn er zondag vele wielertoppers aanwezig om met jou te oefenen op techniek en behendigheid op de fiets. Zo zullen Kanjers voor Kanjers ambassadeurs Robert Gesink en Jeroen Blijlevens, Grischa Niermann, Stef Clement, Joost Posthuma, Rick Flens, Paul Martens en Tom Veelers* jullie de kneepjes van het vak leren. Dat wil je toch niet missen? Wij starten om 9.00 uur en zijn rond 11.30 uur weer terug bij de manege van De Radstake. Deelname aan de clinic is gratis.

Verrassing
Heb jij dit jaar drie keer of vaker meegefietst? Dan krijg je naar afloop van de finale een bijzondere herinnering mee naar huis. Daarnaast verloten wij, aansluitend aan de clinic, twee fantastische prijzen! Na de clinic komen wij terug bij de manege waar ook het uitdelen van de verrassing en de verloting plaatsvindt.

Geef je nu op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Meld je dan snel aan voor de finale van de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic aanstaande zondag in Varsseveld. Stuur snel een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl. Zorg wel dat je een helm en handschoenen meeneemt.

Graag zien we jou aanstaande zondag in Varsseveld!

* Onder voorbehoud