Zondag 7 oktober: Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic in Doetinchem

De herfst komt eraan. Vallende bladeren, harde wind en af en toe regen. Dat betekent dat wij weer heerlijk in de buitenlucht kunnen crossen tijdens de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic. Pak je fiets uit de schuur en kom zondag 7 oktober naar Doetinchem voor de derde Jeugd MTB Clinic!

De clinic wordt mede georganiseerd door TC de Liemers en ATB Club de Pedaleur. Enthousiaste en professionele begeleiders van Kanjers voor Kanjers laten jou op een leuke manier kennis maken met de fietssport. De clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij Palestra, Landweerswal 2, in Braamt. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur en deelname is gratis.

Fiets mee
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Doe dan mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic op zondag 7 oktober. Heb jij zin om te fietsen, maar heb je zelf geen mountainbike? Geen probleem. Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat jij ook kan meedoen. Geef je snel op en stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl.

Tot 7 oktober!