Zondag 31 oktober Jeugd Mountainbike Clinic in Lichtenvoorde

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Stichting Kanjers voor Kanjers opnieuw een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor kinderen vanaf zes jaar. De derde clinic vindt plaats op zondag 31 oktober aanstaande. Start en finish is bij De Swite aan de Hendrik Leemreizestraat 2.

Het doel van de reeks is om de jeugd op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de fietssport. De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig met de toertocht van Wielertoerclub Keitrappers uit Lichtenvoorde plaats. Wij starten zondag om 9.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur en deelname is gratis.

Geef je nu op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Meld je dan snel aan voor de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinic. Heb je zin om te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? John Theissen Tweewielers stelt speciaal voor de clinic mountainbikes beschikbaar. Zorg wel dat je een helm en handschoenen hebt. Geef je snel op en stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar info@skvk.nl.

Graag tot zondag 31 oktober!