Zondag 3 oktober tweede Jeugd Mountainbike Clinic

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Stichting Kanjers voor Kanjers opnieuw een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor kinderen vanaf zes jaar. De tweede clinic vindt plaats op zondag 3 oktober aanstaande. Start en finish is bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo.

Het doel van de reeks is om de jeugd op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de fietssport. De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig met de toertocht van Toerclub De Berkelrijders uit Borculo plaats. Wij starten zondag om 9.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur en deelname is gratis.

Geef je nu op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Meld je dan snel aan voor de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinic. Heb je zin om te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? John Theissen Tweewielers stelt speciaal voor de clinic mountainbikes beschikbaar. Zorg wel dat je een helm en handschoenen hebt. Geef je snel op en stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar info@skvk.nl.

Graag tot zondag 3 oktober!

 

clinic 13 juni 2010 17

                                       (Foto: Marcel Houwer)