Zondag 28 augustus eerste Jeugd Mountainbike Clinics 2011

Kanjers voor Kanjers organiseert opnieuw een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor kinderen vanaf zes jaar. De eerste Jeugd Mountainbike Clinic vindt plaats op zondag 28 augustus in Lichtenvoorde. Start en finish is bij De Swite aan de Hendrik Leemreizestraat.

Samen fietsen is hartstikke cool! Daarom gaat wij voor het derde achtereenvolgende jaar de uitdaging aan met enthousiaste jonge fietsers in de regio. In samenwerking met verschillende wieler- en toerclubs in de Achterhoek organiseren wij een reeks van vijf Jeugd Mountainbike Clinics voor de jeugd vanaf zes jaar. Initiatiefnemers van de reeks jeugd clinics zijn onder andere Kanjers voor Kanjers ambassadeurs Robert Gesink en Tristan Hoffman. 

Het doel van de reeks is om de jeugd kennis te laten maken met de fietssport en te enthousiasmeren door ze op een leuke manier te laten bewegen. De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig plaats met de toertocht van wielertourclub Keitrappers. De clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij De Swite. Inschrijven kan tussen 8.30 uur een 9.00 uur en deelname is gratis.

Geef je nu op
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinic op zondag 28 augustus. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem! Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan deelnemen. Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl.

Tot 28 augustus!

 

jeugd mountainbike clinic 2011