Zondag 26 augustus tweede Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic. Fiets je mee?

Het einde van de zomervakantie is in zicht. Dat betekent dat wij weer van start gaan met de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics. Zondag 26 augustus ben je van harte welkom in Lichtenvoorde om met je fiets te crossen.

Het doel van de reeks Jeugd MTB Clinics is om jou kennis te laten maken met de fietssport, want samen fietsen is namelijk hartstikke cool! Echte fietstrainers leren jou de kneepjes van het mountainbiken. Wie wil dat nu niet?

De tweede Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic vindt gelijktijdig met de zomertoertocht van WTC de Keitrappers plaats. De clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij De Swite aan de Hendrik Leemrijzestraat 2 in Lichtenvoorde. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur, deelname is gratis.

Geef je nu op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic op zondag 26 augustus. Heb jij zin om mee te fietsen, maar heb je zelf geen mountainbike? Geen probleem. Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat jij ook kan meedoen. Geef je snel op en stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl

Zien wij jou in Lichtenvoorde?