Zondag 23 oktober Jeugd MTB Clinic in Hoog-Keppel

De bladeren vallen van de bomen, de bospaadjes worden modderig.Het is weer tijd om te crossen met je fiets! Kom aanstaande zondag naar Hoog-Keppel voor alweer de derde Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic. Start en finish is bij sporthal Hessenhal, Monumentenweg 30 in Hoog-Keppel.

Fietsen is vet cool!
Het doel van de reeks is om de jeugd op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de fietssport. Want fietsen is hartstikke gaaf! De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig met de toertocht van Toerclub Steenderen plaats. Wij starten zondag om 9.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur en deelname is gratis.

Geef je nu op!
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers MTB Clinic aanstaande zondag. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem! Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan deelnemen. Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl.

Graag tot aanstaande zondag!