Zondag 20 november Jeugd MTB Clinic in Aalten

Aanstaande zondag is het voor de jeugd weer tijd om te crossen met de fiets. Kom zondag naar Aalten voor de vierde Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinic. Start en finish is bij Tennispark ’t Geurken aan de Haartsestraat 150 in Aalten.

Fietsen is vet cool
Het doel van de reeks is om de jeugd op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de fietssport. Want fietsen is hartstikke gaaf! De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig met de toertocht van toer en wielerclub de Peddelaars plaats. Wij starten zondag om 9.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur en deelname is gratis.

Geef je nu op
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers MTB Clinic aanstaande zondag. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem! Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan deelnemen. Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl.

Graag tot aanstaande zondag!