Zondag 2 oktober Jeugd MTB Clinic in Borculo

bewerk

Zondag 2 oktober is het alweer tijd voor de tweede Jeugd Mountainbike Clinic van dit jaar. Start en finish van de Clinic is bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo.

Samen fietsen is hartstikke cool! Daarom gaat wij voor het derde achtereenvolgende jaar de uitdaging aan met enthousiaste jonge fietsers in de regio. In samenwerking met verschillende wieler- en toerclubs in de Achterhoek organiseren wij een reeks van vijf Jeugd Mountainbike Clinics voor de jeugd vanaf zes jaar. Initiatiefnemers van de reeks jeugd clinics zijn onder andere Kanjers voor Kanjers ambassadeurs Robert Gesink en Tristan Hoffman. 

Het doel van de reeks is om de jeugd kennis te laten maken met de fietssport en te enthousiasmeren door ze op een leuke manier te laten bewegen. De clinic wordt gegeven door enthousiaste en professionele begeleiders en vindt gelijktijdig plaats met de toertocht van Toerclub De Berkelrijders. De clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer. Inschrijven kan tussen 8.30 uur een 9.00 uur en deelname is gratis.

Geef je nu op
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Spring dan op je fiets en doe mee aan de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinic op zondag 2 oktober. Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem! Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan deelnemen. Geef je snel op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl.

Tot 2 oktober!