Zesdaagse Rotterdam: succes voor Kanjers voor Kanjers

Prachtige opbrengst voor Kanjers Voor Kanjers tijdens de Staatsloterij Zesdaagse Rotterdam.

Het zal u in de maand januari wel opgevallen zijn via de sociale media dat wij van Kanjers voor Kanjers te gast waren bij de Zesdaagse in Rotterdam.
Voor het tweede achtereenvolgende jaar was Kanjers voor Kanjers als goed doel verbonden aan dit geweldige evenement in Ahoy. Vorig jaar werd onze naam aan een wedstrijdkoppel verbonden. Dit jaar waren we op dag 1 zelfs het goede doel!

De Staatsloterij is een nieuwe partner van de Zesdaagse en zij hebben aan het evenement een kansspel verbonden. Het publiek kon een gokje wagen op de diverse spannende wedstrijden en zo leuke prijzen in de wacht slepen. De opbrengst van deze loterij van alle zes dagen is verdeeld over de zes goede doelen die tijdens de Zesdaagse aanwezig waren. Kanjers voor Kanjers mocht dan ook het schitterende bedrag van € 3500,- in ontvangst nemen. 

Maar dit is nog niet alles…..tijdens de Zesdaagse mocht Kanjers voor Kanjers op de eerste avond als goed doel een promotiestand bemannen om zo Kanjers voor Kanjers te promoten en ook om shirts van koppel 9 te verkopen. Koppel 9 reed alle dagen rond in een shirt met het Kanjers logo er groot op vermeld. EBS-trading heeft ervoor gezorgd dat Kanjers voor Kanjers tijdens de Zesdaagde zichtbaar was. Normaal gesproken rijden koppels rond in shirts met bedrijfslogo’s, maar EBS-trading zorgde ervoor dat niet zij, maar Kanjers voor Kanjers alle dagen ‘in the picture’ stond. In de promotiestand verkocht Kanjers voor Kanjers deze shirts en hiermee hebben we het geweldige bedrag van € 1000,- opgehaald.

Staatsloterij, Zesdaagse Rotterdam en EBS-trading ontzettend bedankt !!

zes 800 zesdaagserotterdam583 800