Wedstrijdrolstoelen dankzij opbrengst KrampRun 2015

In voorjaar van 2015 hebben Kanjers voor Kanjers sponsor Volvo Harrie Arendsen en Kanjers-ambassadrice Aniek van Koot met ondersteuning van Kanjers voor Kanjers een rolstoeltennis-clinic georganiseerd. Die dag was ook Daisy aanwezig en naar aanleiding van deze leuke clinic heeft Daisy een aanvraag ingediend voor een aangepaste tennisrolstoel. Daisy tenniste op dat moment in een geleende tennisrolstoel, maar een wedstrijdrolstoel helemaal op haar aangepast zou perfect zijn. Ook Lieke speelt rolstoeltennis bij de tennisvereniging in Neede, maar zij maakte gebruik van de rolstoel van Daisy. Dat ook Lieke een aangepaste tennisrolstoel krijgt betekent dat de meiden ook samen kunnen sporten.

Doordat het op maat laten maken van de wedstrijdrolstoelen een hele klus is werden de rolstoelen onlangs eindelijk afgeleverd aan de dames. De officiele uitreiking was zaterdag 20 februari. Ondanks de kou en de regen speelden de dames graag een partij tennis tegen elkaar. En lijkt het jou ook leuk om bij Neede te gaan rolstoeltennissen, dan kun je contact opnemen met Bob Tetteroo (06-81 69 51 85).

Deze twee fantastische wedstrijdtennisrolstoelen zijn mogelijk gemaakt door de opbrengst van de KrampRun. Ieder jaar is er in september in Varsseveld de KrampRun waar Kanjers voor Kanjers als goed doel aan verbonden is. Met de opbrengst van de KrampRun 2015 zijn deze twee wedstrijdrolstoelen aangeschaft. De zesde KrampRun is dit jaar op 10 september 2016.