Een strakblauwe lucht, de zon hoog aan de hemel, een open circustent, slingers en instrumenten. Als alle kinderen en volwassenen een plekje hebben gevonden gaat het picknickconcert bij camping Scheurskamp in Doetinchem van start. Iedereen lacht, zingt mee en geniet. In het bijzonder een aantal "musicmaat"kinderen van Marieke. Ze stralen, zwaaien en klappen blij mee op de muziek. Ze hebben de middag van hun leven, want ze mogen bij het concert van Marieke zijn.

Rond de klok van drie is het zover: de presentatie van een eigen cd van Musicmaatje Marieke Plantinga. We tellen af van één tot tien, de confetti vliegt door de lucht en de kurk knalt tegen het doek. De geweldige cd is een feit. Vanaf nu kunnen de kinderen ook van haar muziek genieten als Marieke er even niet is.

Samen proosten en zingen we op deze heuglijke dag.

e-max.it: your social media marketing partner