Via de Special Heroes van Litac een mooie donatie van SIDN

Tafeltennis- en dynamictennisvereniging Litac te Lichtenvoorde is vorig jaar voor haar onderdeel de SPECIAL HEROES verrast door Kanjers voor Kanjers. Eén van de leden van Litac -William ter Maat- wil met zijn bedrijf SIDN graag Kanjers voor Kanjers steunen met een donatie.

SIDN (www.sidn.nl) registreert en beheert alle .nl-domeinnamen en zorgt ervoor dat de domeinnamen wereldwijd bereikbaar zijn via een stabiel en veilig .nl-netwerk. Wij dragen ook bij aan het beleid en de veiligheid van internet en ontwikkelen diensten die daarbij ondersteunen.

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de maatschappij waarin we actief zijn en willen graag bijdragen aan het verbeteren van onze digitale samenleving. Dat doen we onder andere door al onze medewerkers een persoonlijk sponsorbudget te geven dat ze kunnen inzetten voor een zelf gekozen goed doel. Daarnaast dragen wij bij aan de digitale samenleving door het sponsoren van een aantal bijzondere internet-gerelateerde projecten, waarvoor financiële middelen uiterst belangrijk, maar niet vanzelfsprekend zijn.

Juist dit laatste is een mooie brug naar Kanjers voor Kanjers en aanleiding voor William ter Maat van SIDN om Kanjers voor Kanjers op te zoeken. Financiële middelen zijn belangrijk, maar niet vanzelfsprekend voor sommige groepen. Kanjers voor Kanjers geeft geen geld, maar realiseert projecten voor kinderen voor wie vrije tijd, spelen en deelname aan culturele en artistieke activiteiten niet vanzelfsprekend is.

De link tussen SIDN en Kanjers voor Kanjers gaat nog iets verder dan deze twee organisaties. William sport bij Tafeltennis- en dynamictennisvereniging Litac te Lichtenvoorde. Daar zijn de Special Heroes afgelopen zomer verrast met enkele accessoires om de trainingen nog leuker te maken. Dat deze heroes hier blij mee waren, was duidelijk te zien. Om hier iets aan bij te kunnen dragen, is natuurlijk geweldig, aldus William.