Uitreiking klimtoestel Frans ten Boschschool: feestelijke uitreiking op hoogte

Dinsdag 19 mei stond de Frans ten Boschschool de gehele dag in het teken van het goede doel.
De leerlingen begonnen met een sponsorloop, die we als Frans ten Boschschool hadden georganiseerd voor meester Arno. En in de middag stond nog een uitreiking te wachten. Kortom, dubbel feest.

Meester Arno laat zich sponsoren voor Tristan Hoffman Challenge
Arno Wentink, meester op de Frans ten Boschschool, doet mee aan de Tristan Hoffman Challenge. Hij gaat op 26 juni de Mont Ventoux beklimmen. De groepen 1 & 2 liepen 2 rondjes, de groepen 3 & 4 liepen 4 rondjes, de groepen 5 & 6 liepen 6 rondjes en de groepen 7 & 8 liepen 8 rondjes. Maar er was zelfs 1 leerling die 50 rondjes had gelopen. Dat is maar liefst 10 kilometer! Iedereen deed enthousiast mee en we kunnen nu meedelen dat ze voor meester Arno (dus indirect voor Kanjers voor Kanjers) € 1800,- bij elkaar hebben gelopen. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Uitreiking het ‘Kanjerbos’
Om 13.30 uur gingen alle kinderen naar het schoolplein aan de voorkant. Na even een harde regenbui afgewacht te hebben, stonden veel blije kinderen klaar voor de officiële uitreiking van een klim/klautertoestel. De school heeft vorig jaar meegedaan aan de jubileumactie van het 5-jarig bestaan van Kanjers voor Kanjers. De Frans ten Boschschool is bij de laatste vijf projecten geëindigd en kreeg hiervoor een cheque van € 5000,- om het saaie schoolplein op te knappen.

Er is een mooi avontuurlijk klim/klauter speeltoestel geplaatst met de speelse naam “Apenbos”. Dit werd op een ludieke wijze staande met champagne en een confettiplopper omgedoopt met als naam “Kanjerbos”. Deze mooie opening werd vanuit de lucht ook nog eens van dichtbij opgenomen met een drone. Zo kon op een fantastische manier alles opgenomen worden.

We wensen de kinderen heel veel speelplezier toe!

Bekijk hier de foto’s van de sponsorloop en de uitreiking

fransdenbosch1

franstenbosch2

Foto’s met drone