Tweede Jeugd Mountainbike Clinic groot succes!

Afgelopen zondag organiseerde wij, in samenwerking met Tourclub De Berkelrijders, de tweede Jeugd Mountainbike Clinic in de reeks van vijf. Met een grote opkomst van ruim 60 enthousiaste kinderen was de tweede clinic een enorm succes!

De clinic vertrok, net als de toertocht voor volwassenen, bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo en ging door het prachtige Borculose landschap. Onder leiding van professionele begeleiders, waaronder Kanjers voor Kanjers ambassadeur Tristan Hoffman, werd de groep kinderen in drieën gesplitst. Tijdens de clinic werd er op een spelende wijze op techniek en uithoudingsvermogen getraind.  Na 2,5 uur ‘spelen’ op de fiets kwam de groep moe, maar met een grote glimlach terug bij het startpunt. Samen met de kinderen kijken wij terug op een geslaagde tweede clinic!

Derde clinic op zondag 31 oktober
Noteer de datum van de derde Jeugd Mountainbike Clinic alvast in je agenda! De clinic vindt plaats op zondag 31 oktober 2010 bij De Swite aan de Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde. Wij starten om 09.00 uur. Inschrijven kan van 8.30 uur tot 09.00 uur. De clinic wordt gelijktijdig met de veldtoertocht van De Keitrappers georganiseerd.

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar en houd je van fietsen? Meld je dan nu alvast aan voor de clinic op zondag 31 oktober aanstaande. Wil je wel graag meedoen, maar heb je zelf geen mountainbike? John Theissen Tweewielers in Aalten en Lichtenvoorde stelt speciaal voor de clinic fietsen beschikbaar, zodat ook jij kan meedoen. Zorg wel dat je een helm en handschoenen hebt. Geef je snel op een stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar info@skvk.nl.

Tot zondag 31 oktober!

dsc_0482