Tweede editie KrampRun: prachtig loopfeest

De voortekenen voor de tweede editie van de KrampRun, die zaterdag 8 september plaats vond in Varsseveld, waren uitstekend. Door de massale aanmeldingen was de organisatie zelfs genoodzaakt om de voorinschrijving te sluiten. Door de enorme animo van atleten en publiek, en de perfecte weersomstandigheden, werd de tweede KrampRun een loopfeest om niet snel te vergeten.

De dorpskern van Varsseveld is omgetoverd tot een ware sportarena waar duizenden toeschouwers getuige zijn van prachtige atletiek voor jong en oud. Om 17.15 uur is de tweede editie van de KrampRun een feit met de start van de KidsRun. De enthousiaste kids staan te popelen om te rennen door het centrum van Varsseveld.

18.15 uur nemen de volwassenen het stokje over voor een wedstrijd van 5 kilometer. Net als vorig jaar waren de Runners4Kanjers vertegenwoordigd en ook Kanjers voor Kanjers ambassadeur Stef Dusseldorp liep het parcours in Varsseveld. Het lange lint van lopers en loopsters slingerde zich via het centrum van Varsseveld in de richting van het complex van Kramp. De hoofdsponsor van het evenement ontving de atleten in stijl: via een rode loper kwam het peloton de fabriekshal in, die door de schaarse verlichting en de fraaie aankleding voor een heus kippenvelgevoel zorgde. Het klapstuk van de avond vormde de TopRun bij de heren, waaronder atleet Gert-Jan Wassink door zijn eigen Varsseveldse publiek werd toegejuicht.

Onder deze grote meute lopers bevinden zich ook de deelnemende teams aan de BusinessRun. Maar liefst 55 teams, waaronder vier teams van onze sponsor Volvo Harrie Arendsen lopen de 5 kilometer voor het goede doel. De organisatie van de KrampRun wil namelijk graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. De volledige opbrengst van de BusinessRun is daarom bestemd voor Kanjers voor Kanjers. Het de moeite waard om te vermelden dat één van de teams van Harrie Arendsen als eerste de streep bereikt. Wij zijn trots op onze sponsor en natuurlijk ook op alle andere teams die zich inzetten voor Kanjers voor Kanjers.

De tweede edtie van de Kramprun heeft aangetoond dat het hardloopevenement in Varsseveld in recordtijd is uitgegroeid tot een evenement van allure. Organisatie, gefeliciteerd met dit enorme succes!

 

start businessrun 08-09-2012 verkleind

Start van de BusinessRun waarvan de opbrengst bestemd is voor Kanjers voor Kanjers