TV Gelderland op bezoek bij de familie Brethouwer

Het is donderdag 12 april, 15.30 uur. De deurbel gaat bij de familie Brethouwer uit Aalten. Het is de filmploeg van TV Gelderland die opnames komt maken voor het televisieprogramma Hallo!? De uitzending van vrijdag 20 april staat namelijk in het teken van de Tristan Hoffman Challenge en in het bijzonder de familie Brethouwer.

Robert Brethouwer zal samen met zijn zonen Joël (12) en Noah (7) op 22 juni de Col du Galibier beklimmen voor het welzijn van kinderen in de Achterhoek, voor wie het niet vanzelfsprekend is om te sporten en te spelen. Dat geldt ook voor Noah. Noah heeft een meervoudige beperking en is daardoor niet in staat om zelf te fietsen. Door sponsoring van een speciale fietskar door Kanjers voor Kanjers en Van Raam in Varsseveld kan ook Noah genieten van alles wat het fietsen zo bijzonder maakt. Joël zal met zijn eigen fiets de gigantische Alpenreus beklimmen en Noah in de prachtige fietskar, getrokken door pa Brethouwer.

Het is zover. De fietskleren worden uit de kast getrokken en dan moet het gebeuren. Noah gaat samen met papa en grote broer Joël een ritje maken. Henriëtte, en Anne, trotse moeder en zus, kijken toe hoe Noah, Joël en Robert genieten van het samen fietsen in de buitenlucht. Het team van TV Gelderland geeft de familie instructies, zodat ze vrijdag aan de kijkers kunnen laten zien hoe Kanjers voor Kanjers sporten voor Noah mogelijk maakt.

Kijk vrijdag aanstaande om 18.20 uur naar TV Gelderland! De uitzending wordt die avond ieder uur herhaald.

Kijk hier voor de foto’s!