Tristan Hoffman Challenge 2012: er is nog plek

Fietsen, wandelen of hardlopen voor het welzijn van het kind. De teller staat op dit moment op 123 deelnemers. Dat is het aantal enthousiaste sportievelingen die zich al aangemeld hebben voor de derde editie van de Tristan Hoffman Challenge. Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging en wil je je daarnaast inzetten voor het goede doel? Wees gerust. Je kan je nog aanmelden, maar wees er snel bij. Er is namelijk plek voor 150 deelnemers.

Col de Galibier
Dit jaar is de Col du Galibier het toneel van de Tristan Hoffman Challenge. De deelnemers zijn al begonnen met de voorbereidingen om deze indrukwekkende bergpas in de Franse Alpen, bekend van de Tour de France, te bedwingen. De deelnemende lopers (Runners en Walkers4Kanjers) hebben op 14 januari voor het eerst samen getraind en morgen (zondag 4 maart) starten wij met de eerste gezamenlijke fietstraining.

Bestemming opbrengst Challenge
Vorig jaar bedwongen vijf wandelaars, 14 hardlopers en 69 fietsers op 21 juni de Col de la Bonette in Frankrijk en haalden hiermee een bedrag op van maar liefst € 61.038.04. De Franse stichting Regard Un Enfant ontving € 1.000,-, het overige bedrag is bestemd voor Kanjers voor Kanjers.
In 2012 gaat de opbrengst van de Challenge opnieuw naar Kanjers voor Kanjers. Hiermee zullen we diverse projecten steunen die passen binnen onze doelstelling: kinderen in de Achterhoek voor wie het niet vanzelfsprekend is, de mogelijkheid bieden om te sporten en te spelen.

Spreekt jou dit ook aan? Kijk voor meer informatie op www.tristanhoffmanchallenge.nl en schrijf je snel in. Inschrijven kan tot uiterlijk april 2012.

Wij dagen jou graag uit om je sportieve kwaliteiten in te zetten voor het goede doel!