Trainingsmaterialen voor ‘Atletiek 4 You’ van Archeus

Op woensdag 27 mei was het weer slecht, maar in het kleine maar gezellige clubgebouw van atletiek vereniging Archeus in Winterswijk scheen de zon.
Het was er een gezellige drukte. Pupillen, trainers, ouders en bestuursleden waren aanwezig voor een feestelijk fotomoment.

Elke woensdagavond traint de groep ‘Atletiek 4 You ‘ van Archeus . De groep bestaat uit 16 atleten in de leeftijd van 7 tot 19 jaar. Het doel van deze groep is om de kinderen en jongeren met bijzondere gedragskenmerken te blijven uitdagen en motiveren voor de mooie facetten van de atletiek. Onder begeleiding van een aantal enorm enthousiaste en betrokken begeleiders trainen zij een uur.

Jorien Mengerink is één van deze bevlogen begeleiders. Zij heeft Kanjers voor Kanjers gevraagd om aansprekende en kleurrijke trainingsmaterialen voor haar pupillen. Dit past natuurlijk helemaal binnen het doel van Kanjers. Heel zorgvuldig heeft Jorien samen met de projectcommissie van Kanjers voor Kanjers de benodigde materialen uitgezocht en zo kwam het dat er op woensdag 27 mei jl. op een tafel veel ingepakte cadeaus lagen. Alle pupillen mochten deze samen uitpakken. De oooh’s en aaah’s klonken door het clubgebouw. Onder andere prachtige pilonhoesjes, hoepels, foamrubber-tennisringen, vloermarkeringschijven, schuimrubberen dobbelstenen, een springbok met plank en stapelbare kratten om alle materialen op te bergen.

Stralende gezichten verzamelden alle materialen om door de regen naar de gymzaal te gaan en te starten met de training. Een training om niet gauw te vergeten. Kanjers voor Kanjers wenst Atletiek 4 You veel plezier!

Bekijk hier alle foto’s van de overhandiging