Theater fabriek Gekkoo Uniek

Theaterfabriek Gekkoo is in 2017 gestart met het geven van theaterlessen aan jongeren met een beperking. Die beperking kan lichamelijk, verstandelijk of psychisch zijn.

Ze willen vooral een ontwikkelplek zijn, een werkplaats waar je jezelf kunt laten zien en uitdrukken wat er in je leeft.

Eén keer per twee weken komen de jongeren op zondagmiddag aan de Kerkenstraat in Ulft samen. Al improviserend komen er voorstellingen tot stand en er is ruimte om in een veilige setting te experimenteren onder begeleiding van docenten.

Er wordt gezellig gepraat en gelachen als wij binnen komen met onze champagne en ballonnen bloemen. Iedereen is direct enthousiast voor de feestelijke foto en hoe mooi dat dit mogelijk gemaakt is door de samenwerking tussen NSGK en SKVK.

Prachtig dat we ook éven te gast mogen zijn als er echt theater gemaakt wordt. Dat is voor beide partijen genieten met een grote G.

Op zondagmiddag 12 mei is er een voorstelling van Gekkoo Uniek in Ons Pakhuis aan de Molenbergweg in Silvolde. Er zijn nog tickets te koop.

Mocht je ook kennis willen maken en mee willen doen met Theater fabriek Gekkoo,

meld je dan aan via www.gekkoo.nl. Dit kan per direct maar ook in oktober 2019 als het nieuwe seizoen start.