Texaco Molendijk zorgt voor mobiliteit

Het Texaco tankstation van V.O.F. Molendijk aan de Twenteroute in Lichtenvoorde steunt de Tristan Hoffman Challenge door brandstof te sponsoren voor de vrachtwagen die volgende week maandag naar Zuid-Frankrijk rijdt met allerlei materialen voor de inmiddels welbekende Challenge.

Zo heeft Texaco Molendijk er het afgelopen jaar al voor gezorgd dat de ‘Kanjersauto’ van Kanjers voor Kanjers, de Volvo C30, gesponsord door Harrie Arendsen, kon rijden. En nu voorziet hij de vrachtwagen voor de Tristan Hoffman Challenge eenmalig van brandstof.

Alois Molendijk, eigenaar van Texaco Molendijk, steunt elk jaar een ander goed doel: “Ik vind het belangrijk dat ik mijn steentje bijdraag aan de maatschappij. Ik steun goede initiatieven van actieve Achterhoekers graag. Of het nu gaat om een ambulance voor Afrika, een oldtimerclub die een bijzondere dag organiseert voor kinderen, Kanjers voor Kanjers of de Tristan Hoffman Challenge. Ik probeer elk jaar een ander goed doel blij te maken.”

Kanjers voor Kanjers bedankt Alois Molendijk voor de samenwerking het afgelopen jaar en wenst hem veel succes met zijn onderneming!