Tandem voor Dedi

Voor Dedi Langenberg is maandag 22 december een dag om nooit te vergeten. Dedi is een vrolijke meid uit ‘s-Heerenberg met een lichamelijke beperking. Hierdoor kan ze niet zelfstandig fietsen. Maandag om 15.00 uur stond Kanjers voor Kanjers op de stoep met een grote verrassing. Namelijk een tandem met trapondersteuning.

Dedi geniet volop van haar leven en kan zich goed redden met enige aanpassingen. Ze heeft een driewieler waarmee ze bijvoorbeeld naar school fietst of met kinderen in de buurt speelt. Maar Dedi heeft een wens. Langere afstanden fietsen en de wind in je gezicht voelen. Maar hiervoor heeft ze wel hulp nodig van een fietsmaatje.

22 december was het zo ver. Dedi krijgt van Kanjers voor Kanjers een tandem met trapondersteuning. De tandem is door Van Raam in Varsseveld speciaal voor haar gemaakt. Op deze tandem kan ze namelijk voorop zitten, zodat ze volop kan genieten van de omgeving. Dedi is ontzettend blij met haar tandem en kan nu bijvoorbeeld samen met haar zus naar oma in Stokkum fietsen.

Dedi, wij wensen je heel veel plezier tijdens de vele fietstochten op je tandem!

TandemDedi1

 

TandemDedi2