Succesvolle Gerrie Knetemann Classic

Zondag 13 september was weer een topdag in de nog korte geschiedenis van de stichting Kanjers voor Kanjers. Door organisatie Sportevenementen.nl bv waren we uitgenodigd als goed doel tijdens de Gerrie Knetemann Classic. Dat betekent dat we een deel van het inschrijfgeld krijgen, maar ook dat we een verloting mochten houden in het Olympisch Stadion. Ondanks het regenachtige weer waren er heel wat deelnemers die een lootje wilden kopen. De hoofdprijzen waren dan ook een gesigneerd shirt en een gesigneerd snelpak van onze ambassadeur Robert Gesink en een Eneco-puntentrui gewonnen door HTC Columbia-renner Edvald Boasson Hagen!

Het Rabobank-wielershirt met handtekening van Robert Gesink ging naar Emiel Koomen uit Enkhuizen. In het gastenboek op de site van de Knetemann Classic lezen we:

Mooi shirt gewonnen Emiel Koomen – 13-09-2009
Heerlijk gefietst met mijn schoonvader en zwager. Mooie route en een leuk bultje halverwege. Achteraf even een biertje gedronken en wat lootjes voor het goede doel gekocht. Wint mijn zwager toch een regenjack en ik zelf een gesigneerd shirt! Helemaal top, deze ga ik inlijsten en komt bij mijn zoontje op de kamer! Volgend jaar weer.

Het snelpak van Robert én de puntentrui van Boasson Hagen gingen naar truienverzamelaar Johan Leunen uit Doorwerth.

De opbrengst van de verloting was maarliefst €606,55. Daar komt binnenkort nog een bedrag van de organisatie bij.

Uiteraard fietste er ook een delegatie van Kanjers voor Kanjers mee met de toertocht. Waaronder ook onze nieuwe ambassadeur Jeroen Blijlevens! Bekijk de uitslagen op http://www.gerrieknetemannclassic.nl/uitslagen/index.html