Stralende gezichten tijdens finale Jeugd Mountainbike Clinic

Zondag 13 februari was het eindelijk zover. De uitgestelde finale van de reeks Jeugd Mountainbike Clinics 2010. Het was een prachtige ochtend en het zonnetje kwam brak snel door. 55 enthousiaste kids meldden zich bij de inschrijftafel  om vervolgens, onder leiding van Eddy Goossens, te verzamelen voor het clubgebouw van FTC Wenters in Winterswijk. De finaledag was extra bijzonder, want in plaats van oefeningen op de fiets, gingen de kinderen een gedeelte van de toertocht fietsen. De kinderen werden in drie groepen verdeeld en gingen om de beurt van start. Na een uur kwamen we weer samen om even uit te rusten, onder genot van ranja en koek. Na een korte pauze gingen de groep op pad voor het tweede gedeelte van de tocht.

Aangepaste fiets voor Harm
Rond 11.00 uur kwamen de kinderen moe en voldaan weer terug bij het clubgebouw.  Ondertussen was ook onze grote Kanjer  Harm met zijn nieuwe aangepaste fiets gearriveerd. Samen met zijn ouders en broertje zat hij de groep vrolijk op te wachten. Omdat het voor Harm erg belangrijk is om zich goed te kunnen bewegen, steunt Stichting Kanjers voor Kanjers hem met een speciale fiets. Daar heeft hij wel even op moeten wachten. In december 2010 zijn wij samen met Harm bij Van Raam in Varsseveld geweest om te kijken welke fiets het beste bij hem past.  Na een aantal weken was het dan eindelijk zover. Zijn fiets was klaar en we hebben hem tijdens de finaledag in het zonnetje gezet! De kinderen hebben een stukje met hem mee gefietst en een erehaag gemaakt waar hij vol trots door heen fietste.

Gazelle fiets voor  Joost en Bastiaan
Na de overhandiging was het tijd voor de verloting van de twee Gazelle fietsen, het verloten van een aantal Rabobank tenues en het uitdelen van de goodiebags. De gelukkige winnaars werd uit de speciale Kanjers voor Kanjers Melkbus getrokken door onze Kanjers voor Kanjers ambassadeurs, Tristan Hoffman en Stef Dusseldorp. Joost en Bastiaan zijn de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Gazelle fiets!
De finaledag werd afgesloten met een laatste verrassing. Er was voor iedereen een heerlijke bakje Aviko krulfriet, speciaal gebakken door ’t Pelkhuisje in Winterswijk!

Wij kijken terug op een geweldige en onvergetelijke finale. Kinderen en vrijwilligers, bedankt voor jullie deelname en tot de volgende Jeugd Mountainbike Clinic! Kijk snel hier voor de foto’s.