Kanjers voor Kanjers Sport Event


Bekijk hier de foto's van het Kanjer Sport Event en de Kanjers voor Kanjers Sponsoravond 2022

Noteer 24 en 25 september in je agenda. Dan gaat het geheel vernieuwde Kanjers voor Kanjers Sportevent van start. Niet 1 maar 2 dagen sporten voor het goede doel op het Sportpark Zuid in Aalten.

Na 2 jaar pauze mogen we eindelijk weer ook ons Kanjers voor Kanjers Sportevent organiseren. Voor ons ook de gelegenheid om voor een nieuwe opzet te kiezen. Mede ook omdat wij sinds januari 2020 gevestigd zijn op het Sportpark Zuid in Aalten als vaste locatie een uitgelezen kans, meer aan te bieden en een nieuwe datum te kiezen met meer sporten en eerder in het seizoen.

Wat ooit begon als het Achterhoek Wielerspektakel is inmiddels een volwaardig breedtesport evenement geworden in de vorm van het Kanjers voor Kanjers Sportevent. De afgelopen edities mochten wij al wandeltochten toevoegen aan de activiteiten met Wandelvereniging de Wandelvriend, een hele mooie veldtoertocht met de Peddelaars en zelfs een tocht geschikt voor E-Bikes door het ACM. (Aaltens Christelijk Mannenkoor) Dit jaar gaan we nog een stap verder en hebben samen met nog meer verenigingen een compleet nieuwe programmering gemaakt. Dus doe mee !

Zie op de flyer alle tijden en sporten die we aanbieden en schrijf je in middels de QR code op de flyer. Alle inschrijfgelden gaan 100 % naar Kanjers voor Kanjers, zodat ook kinderen met een beperking in de regio Achterhoek profiteren en kunnen sporten, spelen, bewegen of een unieke beleving mogen ervaren. Maak kennis met nieuwe sporten en verenigingen, kom voor gezelligheid en sportiviteit naar het Sportpark Zuid aan de Bocholtsestraatweg in Aalten op 24 en 25 september.

Met dank aan volgende verenigingen: Wielervereniging De Peddelaars, volleybalvereniging BOVO, Sensa – Kanjers voor Kanjers Cyclingteam, ACM, Wandelvereniging De Wandelvriend, Sportondersteuning Brichbouw, The Pumpfactory, Fietsgroep ’t Muurtje, Sportevent en voetbalvereniging De Graafschap.


Vakantiepark De Twee Bruggen

Zondag 19 november 2017 vindt de primeur van het Kanjers voor Kanjers Sport Event plaats bij Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk-Miste. Op deze fantastische locatie zal naast de veldtoertochten en de wandeltochten een geweldig programma aangeboden worden. Deelnemers aan de fiets- en wandeltochten kunnen daarnaast gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark (douches) en er is een bewaakte fietsenstalling.

Fietsen en Wandelen

Kanjers voor Kanjers verzorgt een jeugd MTB-clinic, er worden verschillende fietsdemonstraties gegeven door het Freestyle BMX team ‘Masters of Dirt’ en voor de kleinste waaghalzen is er een Strider Loopfietsen Arena. Daarnaast wordt er door het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cyclingteam een Cyclo Cross georganiseerd voor deelnemers vanaf 12 jaar (zgn. GOW-wedstrijd). Deze cross wordt gehouden op het terrein van vakantiepark De Twee Bruggen. Wandelaars vertrekken vanaf het park en kunnen kiezen uit tochten van 5,10,15 of 20 kilometer. De wandeltochten gaan door de prachtige omgeving van Winterswijk en ook het Korenburgerveen is in een route opgenomen. Deelname aan de wandeltocht is 8 euro. De routes van de veldtoertochten zijn uitgezet rondom Aalten en de buurtschappen. Er kan gekozen worden voor een tocht van 28, 38, 48 of zelfs 58 kilometer. De kortste toertocht is ook geschikt voor gezinnen en mensen die minder getraind zijn. Deelname aan de veldtoertocht is 10 euro.

Goede Doel Kanjers voor Kanjers

De opbrengst van de veldtoertocht en de wandeltocht gaat voor 100% naar stichting Kanjers voor Kanjers. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de Achterhoek. Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind. Kijk op onze website www.kanjersvoorkanjers.nl voor meer informatie.

Programma 2018


08:00 uur
08:00 - 09:00 uur
09:00 - 10:00 uur
08:30 - 10:00 uur
08:30 uur
Vanaf 09:00 uur
09:15 - 09:45 uur
09:15 uur
09:30 uur
10:00 uur
v.a. 10:30 uur
12:00 uur
12:30 uur
14:00 uur
15:00 uur


Start Programma
Inschrijving en start Wandeltochten 15 en 20 km. Inschrijfgeld 8 euro.
Inschrijven en start Wandeltochten 5 en 10 km. Inschrijfgeld 8 euro.
Inschrijven en start Veldtoertochten 28, 38, 48 en 58 km. Inschrijfgeld 10 euro.
Aankomst prominenten
Inschrijving GOW
Inschrijving Jeugd MTB-Clinic
Ontvangst bedrijven VIP-ruimte
Start GOW
Start Jeugd MTB-clinic
Bewaakte fietsenstalling open
Start Prominenten Race (in het GOW programma)
Einde Jeugd MTB-clinic, uitreiking prijzen en verloting fiets
Einde GOW
Einde programma Kanjers voor Kanjers Sport Event

Programma onder voorbehoud

Bezoekers GRATIS entree


OPBRENGST WANDELTOCHTEN EN VELDTOERTOCHTEN VOLLEDIG TBV KANJERS VOOR KANJERS

De opbrengst van de veldtoertocht en de wandeltocht gaat voor 100% naar stichting Kanjers voor Kanjers. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de Achterhoek.

Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind. Kijk op onze website www.kanjersvoorkanjers.nl voor meer informatie.

De Wandelvriend


Image

De Peddelaars Aalten


Image

Sensa – Kanjers voor Kanjers CyclingTeam

Image

Vakantiepark de Twee Bruggen

Image