Kanjers voor Kanjers Sport Event

Het sportieve evenement dat in plaats van het Achterhoek WielerSpektakel georganiseerd wordt, heet het Kanjers voor Kanjers Sport Event. Naast de traditionele veldtoertocht, de jeugd MTB-clinic en de BMX Freestyle demo is het evenement uitgebreid met prachtige wandeltochten. De organisatie ligt in handen van Kanjers voor Kanjers in samenwerking met De Peddelaars en De Wandelvriend.

Tot 15 november!

Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we moeten besluiten om het Kanjers Sport Event 2020 af te lassen. Samen Sterk voor Kanjers voor Kanjers!

Vakantiepark De Twee Bruggen

Zondag 15 november 2020 vindt het Kanjers voor Kanjers Sport Event plaats bij Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk-Miste. Op deze fantastische locatie zal dit jaar in verband met de coronaregels een aangepaste veldtoertocht en wandeltochten worden georganiseerd. aangeboden worden.

Fietsen en Wandelen

Kanjers voor Kanjers verzorgt een jeugd MTB-clinic, waarvoor je je kunt aanmelden via jacco@skvk.nl Fietsen en helmen zijn te leen, als je dit in je aanmeldingsemail doorgeeft.  Daarnaast wordt er door het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cyclingteam een Cyclo Cross georganiseerd voor deelnemers vanaf 12 jaar (zgn. GOW-wedstrijd). Deze cross wordt gehouden op het terrein van vakantiepark De Twee Bruggen.

Wandelaars vertrekken vanaf het park en kunnen kiezen uit tochten van 5,10,15 of 20 kilometer. De wandeltochten gaan door de prachtige omgeving van Winterswijk en ook het Korenburgerveen is in een route opgenomen. Deelname aan de wandeltocht is 8 euro. De routes van de veldtoertochten zijn uitgezet rondom Aalten en de buurtschappen. Er kan gekozen worden voor een tocht van 28, 38, 48 of zelfs 58 kilometer. De kortste toertocht is ook geschikt voor gezinnen en mensen die minder getraind zijn. Deelname aan de veldtoertocht is 10 euro.

Goede Doel Kanjers voor Kanjers

De opbrengst van de veldtoertocht en de wandeltocht gaat voor 100% naar stichting Kanjers voor Kanjers. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de Achterhoek. Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind. Kijk op onze website www.kanjersvoorkanjers.nl voor meer informatie.

Programma 2018

Vanaf 09:00 uur
v.a. 10:30 uur

Start Programma
Inschrijving en start Wandeltochten 15 en 20 km. Inschrijfgeld 8 euro.
Inschrijven en start Wandeltochten 5 en 10 km. Inschrijfgeld 8 euro.
Inschrijven en start Veldtoertochten 28, 38, 48 en 58 km. Inschrijfgeld 10 euro.
Aankomst prominenten
Inschrijving GOW
Inschrijving Jeugd MTB-Clinic
Ontvangst bedrijven VIP-ruimte
Start GOW
Start Jeugd MTB-clinic
Bewaakte fietsenstalling open
Start Prominenten Race (in het GOW programma)
Einde Jeugd MTB-clinic, uitreiking prijzen en verloting fiets
Einde GOW
Einde programma Kanjers voor Kanjers Sport Event

Programma onder voorbehoud

Bezoekers GRATIS entree

OPBRENGST WANDELTOCHTEN EN VELDTOERTOCHTEN VOLLEDIG TBV KANJERS VOOR KANJERS

De opbrengst van de veldtoertocht en de wandeltocht gaat voor 100% naar stichting Kanjers voor Kanjers. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de Achterhoek.

Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind. Kijk op onze website www.kanjersvoorkanjers.nl voor meer informatie.

De Wandelvriend

De Peddelaars Aalten