Sportdag door Kanjers voor Kanjers

Donderdag 16 mei organiseerde Bart te Boome en bijzondere dag voor alle kinderen van de Leeuwerikschool in Neede. Een school voor zeer moeilijk lerende kinderen uit Neede. De kinderen staan te popelen. Want ze doen mee aan een sportdag voor het goede doel Kanjers voor Kanjers.

Bart fietst bij het Kanjers voor Kanjers Cycling Team en al jaren enorm betrokken bij Kanjers voor Kanjers. Voor zijn studie Bewegingsagogie loopt Bart stage op de Leeuwerikschool. Voor hem een mooie gelegenheid om een sportdag te organiseren voor Kanjers voor Kanjers. 

Tijdens de sportdag staan er twee onderdelen op het programma. Een sponsorloop een sponsorzwemwedstrijd. De dag begint met een echte warming-up. Want dat is harstikke belangrijk als je gaat sporten. Daarna is het tijd voor de sponsorloop en het sponsorzwemmen. Onder aanmoediging van vaders, moeders, opa’s en oma’s wordt er hard gesport om zo veel mogelijk rondjes te lopen of baantjes te trekken.

’s Middags zijn er spelletjes voor de kinderen. Er is een springkussen, een kruiwagenrace, parachutespel, blikgooien, al schommelend pittenzakken vangen in een emmer en schatgraven in de zandbak. Eén groep gaat mountainbiken. Gelukkig werken de weergoden mee en heeft het nauwelijks geregend. Met een geweldige opbrengst van € 1.081, 13 was het een geslaagde dag!

Bart en de kinderen van de Leeuwerikschool, ontzettend bedankt voor jullie inzet!

foto sportdag leeuwerikschool 16-05-13 verkleind