Sport en Bewegen Graafschap College sport ruim € 4.000,- bij elkaar voor Kanjers

Woensdag 12 oktober is het eindelijk zo ver. De officiële chequeoverhandiging van de opleiding Sport en Bewegen van het Graafschap College in Doetinchem aan Kanjers voor Kanjers. Maar liefst 50 studenten en medewerkers van de opleiding Sport en Bewegen hebben in april een geweldig bedrag voor Kanjers bij elkaar gefietst. Laura en Marlis, twee leerlingen van de opleiding, overhandigen de cheque aan Kanjers ambassadeur Tristan Hoffman.

Terug naar april: Giro etappe fietsen voor het goede doel
26 april in alle vroegte vertrok de groep van 50 sportievelingen op de fiets om een deel van de etappe of zelfs de hele Giro etappe van Arnhem naar Nijmegen af te leggen. Dit is maar liefst 189 kilometer. En dit allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kanjers. Elke deelnemer heeft sponsorgeld ingezameld. De fietstocht is een enorme prestatie en al helemaal met het slechte weer op deze dag. Namelijk wind, hagel en zelfs sneeuw. Maar uiteindelijk hebben alle deelnemers de finish heelhuids gehaald.

Schepje er bovenop: sponsorgeld voor meedoen aan Nijmeegse Vierdaagse
Het fietsen van de Giro etappe is nog niet alles. Deze zomer heeft student Sera Gademan meegedaan aan de Nijmeegse Vierdaagse. Met haar deelname heeft ze maar liefst € 500,- extra sponsorgeld ingezameld voor Kanjers.

Alle inspanningen bij elkaar leveren een bedrag van maar liefst € 4.001,65 voor Kanjers voor Kanjers op. Tristan heeft de cheque met enorme trots in ontvangst genomen.

Alle studenten en medewerkers van de opleiding Sport en Bewegen, bedankt voor jullie geweldige initiatief!

20161012 115616

20161012 120156