Sponsoravond bij Multicycle in Ulft

Op 12 maart jl. organiseerde Kanjers voor Kanjers haar sponsoravond bij Multicylce in Ulft om al haar sponsoren te bedanken voor hun steun. Multicycle -fabrikant van hoogwaardige elektrische fietsen en e-bikes, tandems en trekkingfietsen- was een perfecte gastheer. Na het welkomstwoord door Kitty Tolkamp van Kanjers gaf Jeroen Biesbroek  -eigenaar van Multicycle- een boeiende presentatie over zijn mooie bedrijf. Zeer interessant was de rondleiding in het bedrijf waar alle aanwezigen konden zien hoe een fiets in elkaar wordt gezet. Staaltje vakmanschap!

Kanjers-Ambassadeur Aniek van Koot werd door Rick van Gockel op een vlotte manier geïnterviewd. Aniek vertelde onder meer over haar beperking, maar liet de aanwezigen ook meegenieten van de ins en outs van het rolstoeltennis.

Danielle Stokkers van Kanjers voor Kanjers gaf een presentatie over onlangs gerealiseerde projecten.  Na afloop was er uitgebreid de tijd voor het nuttigen van een hapje en drankje.

De sponsorcommissie kijkt terug op een gezellige en geslaagde avond. Fijn om op deze manier alle sponsoren te kunnen bedanken voor hun bijdrage.