Spetterende opening nieuwe vestiging Volvo Harrie Arendsen met Stef Dusseldorp

Tijdens het open huis op zaterdag 24 november werd de nieuwe vestiging in van Volvodealer Harrie Arendsen in Ruurlo spectaculair geopend. Naast dat de bezoekers konden zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt, liet Volvo Harrie Arendsen haar maatschappelijke betrokkenheid zien.

Naast het nieuwe pand is een buitenspeeltuin aangelegd waar iedereen zich kan uitleven. Binnen ging Graffiti-kunstenaar Willem-Paul Koenen aan de slag met een aantal hulpbehoevende kinderen, via Kanjers voor Kanjers en Stichting Down Syndroom, om een Volvo V40 op creatieve wijze te stylen. Enkele deelnemende kinderen verblijven in het weekeinde in het logeerhuis van Stichting Lichtenvoorde in ’t Ruurlose Kulturhus. Autocoureur Stef Dusseldorp, ambassadeur van Kanjers voor Kanjers, zorgde voor een spetterende start van deze activiteit.

De kleurrijke V40 wordt de komende tijd ingezet voor promotionele doeleinden. Bovendien maakt iedereen, die de Volvo V40 Graffiti deelt op Facebook en Twitter, kans op een dag rijden in deze bijzondere Volvo. Kijk op www.facebook.com/volvoharriearendsen of www.twitter.com/HarrieArendsen, onder vermelding van #volvokunst.

Wij vinden het een eer dat onze sponsor Harrie Arendsen ons benaderd heeft om een bijdrage te leveren aan de opening en ons de kans biedt om Kanjers voor Kanjers onder de aandacht te brengen.

Harrie Arendsen, gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe vestiging!

v40 graffiti 011 voor pand

Kijk hier voor meer prachtige foto’s