Speciale editie Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht 2011

De Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht krijgt in 2011 wel een hele speciale editie. De stichting heeft namelijk de handen inéén geslagen met WTC De Slinge uit Varsseveld, de Robert Gesink Fanclub en De Radstake om een compleet en geweldig evenement te organiseren. 

Op een unieke locatie zal op éénzelfde dag de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht, de finaledag van de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics en de fanclubdag van Robert Gesink plaats vinden. Na een intensieve ochtend voor de jeugdige en volwassen mountainbikers, krijgen deelnemers en fans van Robert Gesink een bijzondere middag aangeboden van de Robert Gesink Fanclub. Er zullen douche’s aanwezig zijn bij De Radstake om de deelnemers van de veldtoertocht de mogelijkheid te bieden zich op te frissen voor het tweede, spectaculaire deel van de dag.

Het evenement, dat plaats vindt op zondag 27 november 2011 is een uitje voor het hele gezin. Er is kinderopvang aanwezig en er zullen verschillende activiteiten, zoals Trail Bike Stunts,  plaatsvinden bij De Radstake om de dag compleet te maken voor de deelnemers, toeschouwers en (wieler)fans.