Special Heroes Dynamic Tennis blij met Twister ballenkanon

Op dinsdag 17 juni 2014 was Kanjers voor Kanjers uitgenodigd bij het trainingsuur van de Special Heroes Dynamic tennis van de vereniging Litac aan de Varsseveldseweg in Lichtenvoorde.

Dat had natuurlijk een reden.
Inge Wevers -een van de begeleiders van deze jongeren- had contact gezocht met Kanjers voor Kanjers. Om de trainingen voor deze groep jongeren met verstandelijke beperking uitdagender en aantrekkelijker te maken zou het geweldig zijn over een echte ballenmachine te beschikken. Kanjers voor Kanjers werkt hier graag aan mee! Naast een richt hoepel, een ballenmand met ballen, frisbees en een vangspel, werd er als verrassing een heus twister ballenkanon aan deze mooie tennisgroep uitgereikt.

Het was voor de deelnemers alprachtig om te zien hoe de ballen in de machine draaiden en er vervolgens uitschoten. De jongeren profileerden zich als echte tennis-sterren en mikten de ballen met plezier op alle aanwezigen in plaats van in de richthoepel!

Halverwege de training werd er kort gepauzeerd met een slokje champagne om vervolgens de training te hervatten.
Samengevat was het een bijzonder uitdagende training op deze dinsdag!

Kanjers voor Kanjers hoopt dat de Special Heroes met deze prachtige materialen nog vele heerlijke trainingen kunnen volgen.
Heel veel tennisplezier !