Skelter met aanhanger & spelpergola voor Fatima

Donderdag 18 december is een bijzondere dag bij Fatima Zorg in Nieuw-Wehl. De jongerengroep wordt namelijk verrast door Kanjers voor Kanjers. Ze krijgen een prachtige skelter met aanhanger. En dat is nog niet alles. De kindergroep krijgt een spectaculaire spelpergola. Wat een feest is het bij Fatima!

Daar komt de Kanjers Volvo het terrein van Fatima Zorg op rijden. Wat gaat er toch gebeuren? Een aantal cliënten wordt vandaag in het zonnetje gezet. En niet met één overhandiging, maar zelfs twee.

We beginnen met de met de jongerengroep. Voor de groep cliënten is het niet vanzelfsprekend dat ze zelf volledig kunnen bewegen. Daarom krijgen ze van Kanjers een skelter met aanhanger. Hartstikke handig, want zo kunnen ze elkaar helpen en zelfs huishoudelijke klusjes doen. Zoals boodschappen vervoeren of het glas naar de glasbak brengen. De jongeren zijn dolblij met deze mooie verrassing.

IMG 6005

Maar het houdt niet op. Want we maken er een extra groot feest van. Binnen Fatima Zorg is ook een kindergroep met een zware verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor deze kinderen het is moeilijk om zich te uiten. Daarom schenkt Kanjers voor Kanjers een spelpergola aan de kindergroep. Dit is een prieel waar je materialen aan kunt hangen. Met het materiaal worden de zintuigen van de kinderen geprikkeld. Om ze zo te laten bewegen. Er hangen bijvoorbeeld wc borstels aan om te voelen en vlieger gordijnen die wapperen in de wind. Ook zijn er spiegels zodat ze zichzelf kunnen zien. De kinderen zijn er ontzettend blij mee en dat vieren we natuurlijk met de champagne en confetti.

IMG 5985

Cliënten van Fatima Zorg, wij wensen jullie heel veel plezier met de skelter en spelpergola!