Samen springen bij ’t Grievink

“Alle kinderen van klein tot groot maken er gebruik van,” vertelt zorgboerin Margriet Koskamp. Ze is erg blij met de trampoline die ze hebben gekregen van Kanjers voor Kanjers. “We hadden niet gedacht dat iedereen het zó leuk zou vinden.” Margriet vertelt dat het niet alleen leuk is, ze krijgen ook veel makkelijker contact met de kinderen waarvan de meesten een autistische beperking hebben.

’t Grievink in Aalten is een mooie zorgboerderij waar kinderen met verschillende achtergronden en zorgvraag worden ontvangen. De opvang is kleinschalig en heel persoonlijk. Er zijn altijd drie begeleiders aanwezig en vaak wordt er één op één gewerkt. Na de overhandiging kregen Daisy, Maikel en Linda van Kanjers voor Kanjers een rondleiding over de boerderij door Mike. Hij komt hier twee zaterdagen per maand. Mike is gek op toneelspelen en hij werkt al maanden aan een bordspel dat hij graag echt op de markt wil brengen! Maar uiteraard helpt hij ook op de boerderij. Er is een moestuin waarin de kinderen werken en de koeien moeten gevoerd worden en de stallen uitgemest. Ook is er een werkplaats, waarin getimmerd en geschilderd kan worden.

Als bedankje kreeg Kanjers voor Kanjers een mooie herfstbak met pompoenen, maïs en zelfgemaakte knapzakken gevuld met, hoe kan het anders, boerderijdrop (kijk hier voor een fotoverslag).

overhandiging grievink 29-10-11 verkl