Robert Gesink te gast bij overhandiging zorgboerderij Den Besselder

Zaterdag  20 november 2010 was een bijzondere dag voor zorgboerderij Den Besselder. De zorgboerderij in Halle is één van de projecten die wordt gesteund door Stichting Kanjers voor Kanjers. Afgelopen zaterdag vond de officiële overhandiging van diverse sport- en spelmaterialen plaats.

Den Besselder is een gekwalificeerde zorgboerderij waar kinderen met een lichte tot matige beperking gebruik kunnen maken van de faciliteiten die de zorgboerderij tot zijn beschikking heeft. Het informele karakter maakt deze zorgboerderij zo uniek.

Groot spektakel
Simon en Jopie Vos hadden er een ware happening van gemaakt! Voor de kinderen was het echt feest: er was champagne, taart en vele overheerlijke hapjes. Na de knal van champagnekurk werden de airhockeytafel, het tafelvoetbalspel, de werkbank en de voetbaldoeltjes officieel in gebruik genomen. Als extra verrassing kwam Kanjers voor Kanjers ambassadeur Robert Gesink tijdens zijn trainingsronde ook even een kijkje nemen en helpen bij het ontkurken van de champagnefles.

Jopie Vos benadrukte bij de afsluiting van deze feestelijke ochtend nogmaals ; ”Ik ben zo blij met deze actie, vaak benutten we extra middelen voor onze gebouwen, en nu is het een cadeau ècht alleen voor onze kinderen, fantastisch!”

Wij wensen zorgboerderij Den Besselder veel plezier met de materialen!

Onze huisfotograaf Jurgen Pillen heeft foto’s gemaakt. Ga snel naar ons foto-album om de foto’s te bekijken!