Robert Gesink en Tristan Hoffman geven aankomende zondag clinic aan de jeugd

Zondag 21 november is het alweer tijd voor de vierde Jeugd Mountainbike Clinic. De clinic van aankomende zondag is extra bijzonder vanwege de aanwezigheid van Kanjers voor Kanjers ambassadeurs Robert Gesink en Tristan Hoffman. Wij verzamelen zondag bij Tennispark ’t Geurken aan de Haartsestraat 150 in Aalten.

Het doel van de reeks is om de jeugd op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de fietssport. Vanaf zes jaar mag je al meedoen en leer je van ervaren renners, waaronder Robert Gesink en Tristan Hoffman, hoe je handig over een modderpad fietst, een boomstronk ontwijkt of een hellinkje neemt. De clinic van aankomende zondag vindt gelijktijdig met de toertocht van Toer- en wielrenvereniging de Peddelaars uit Aalten plaats. Wij starten zondag om 9.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.30 uur en 9.00 uur en deelname is gratis.

Fietsen met Robert Gesink of Tristan Hoffman? Geef je nu op!
Ben jij jonger dan 16 jaar en houd je van fietsen? Meld je dan snel aan voor de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinic. Heb je zin om te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? John Theissen Tweewielers stelt speciaal voor de clinic mountainbikes beschikbaar. Zorg wel dat je een helm en handschoenen hebt. Geef je snel op en stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar info@skvk.nl.
Graag tot aankomende zondag in Aalten!