Richelle’s spreekbeurt over de tandem-mountainbike

Richelle is 9 jaar en zit in groep 6 van de Heuvelschool in Borculo. Ondanks dat Richelle een visuele beperking heeft, functioneert zij prima op een normale school.

Richelle heeft op de speciale tandem-mountainbike van Kanjers voor Kanjers meegedaan aan het Achterhoek Wieler Spektakel. Dit vond ze zo leuk dat trainer André te Boome nu regelmatig met haar gaat mountainbiken. Ze vindt het heerlijk om zo te kunnen genieten van het sporten en de natuur.

Richelle wilde graag een spreekbeurt houden over haar visuele beperking, maar ook over het mountainbiken. Samen met André kwam ze op het idee de spreekbeurt ook over Kanjers voor Kanjers te houden. Richelle heeft haar klas uitgebreid verteld over haar ziekte, de tandem-mountainbike en over Kanjers voor Kanjers. André is zelfs met de tandem-mountainbike meegegaan naar school. Na een rondje in de klas mochten ook de klasgenoten een rondje meefietsen over het schoolplein.

Eind 2014 heeft Kanjers voor Kanjers een tandem-mountainbike aangeschaft. Deze speciale mountainbike wordt regelmatig ingezet om kinderen met een beperking ook te laten genieten van deze mooie, stoere sport. Indien u meer informatie wilt over deze tandem-mountainbike kunt u een mail sturen naar info@kanjersvoorkanjers.nl