Record opbrengst KrampRun 2017

KrampRun steunt stichting Kanjers voor Kanjers al jaren door de opbrengst van de enorm populaire Run te schenken aan de Achterhoekse stichting. Kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is te laten sporten en spelen: dat is de doelstelling van Kanjers voor Kanjers.

9 september 2017 vond de zevende editie plaats van de KrampRun. Dat de KrampRun in de Achterhoek bekend staat als een meer dan populaire run, blijkt uit de massale inschrijvingen van bedrijven, kinderen en de topatleten. Men moet er snel bij zijn, de run is al snel vol. De opbrengst van de inschrijvingen schenkt de organisatie van de KrampRun al jaren aan Kanjers voor Kanjers. Afgelopen editie was wederom een zeer geslaagde editie. Het recordbedrag van maar liefst € 10.552,00 werd onlangs overhandigd aan Kanjers voor Kanjers.

Ieder jaar koppelt Kanjers voor Kanjers een project aan de KrampRun. De deelnemers zien direct wat de stichting met de opbrengst doet. In 2017 heeft Kanjers voor Kanjers zelfs 3 projecten kunnen koppelen aan de KrampRun:

Hidde Brockötter uit Neede heeft een speciaal op maat gemaakte rolstoelfiets mogen ontvangen. Hidde was zelf aanwezig tijdens de KrampRun en heeft vol trots de rolstoelfiets samen met zijn familie in ontvangst genomen.

Een aantal kinderen mochten een ballonvaart maken. De route van de hardlopers lag langs het terrein waar de ballon de lucht in zou gaan met de kinderen en hun begeleiders. Dat de weergoden die dag niet helemaal meewerkten was jammer, maar een week later konden de vier kanjers toch genieten van een onvergetelijke ervaring.

Bij VSO Pronova in Winterswijk wordt een gedeelte van het schoolplein aangepast door een kunstgrasveld aan te leggen. Geen modder en gaten meer, maar een perfect veld waar de jeugd kan spelen en sporten.

Kanjers voor Kanjers is er enorm trots op het goede doel te mogen zijn van de KrampRun. Mede door de fantastische opbrengst kan de stichting veel kinderen in de Achterhoek laten sporten en spelen.

Alle deelnemers van de KrampRun: ontzettend bedankt voor jullie inzet en heel graag tot 8 september 2018.

Kramp Run en Kanjers voor Kanjers: Samen Sterk!

vlnr: Sjoerd Boom (KrampRun), Jan Frans Berends (directie Kramp groep), Sabine Hoitink en Jantine de Haan, Gerrit Dijkslag (Kramp groep) en Reiner Sloetjes (directie Kramp groep)