Rabobank Stimuleringsprijs: Kanjers voor Kanjers ontvangt € 1.000,-

Stichting Kanjers voor Kanjers is maandagavond, tijdens de Afdelingsvergadering van de Rabobank in Groenlo, verrast met de Rabobank Stimuleringsprijs. Uit handen van aftredend ledenraadslid, Ronny Kok, hebben wij de cheque van maar liefst € 1.000,- in ontvangst mogen nemen.

Tijdens jaarlijkse afdelingsvergadering in Groenlo presenteerden de genomineerden voor het coöperatiefonds hun project. Vervolgens bepaalden de aanwezige leden in de zaal, welk project met met welk geldbedrag naar huis ging. Wij feliciteren de Feestcommissie uit Eefselse met het behalen van de eerste prijs: € 7.500,- voor de aanschaf van een afsluitbare opslagruimte.

Jeugd Mountainbike Clinics
Stichting Kanjers voor Kanjers organiseert sinds vorig jaar een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor kinderen vanaf zes jaar. Het doel van de reeks is om de jeugd op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met de fietssport. Om ook kinderen die niet in bezit zijn van een crossfiets of mountainbike de kans te bieden om te fietsen, is er dringend behoefte aan financiële steun om mountainbikes en spelmaterialen, zoals hindernissen, aan te schaffen.

Helaas behoorde Stichting Kanjers voor Kanjers niet tot één van de genomineerde projecten, maar zijn wij afgelopen maandag aangenaam verrast met de Rabobank Stimuleringsprijs. Dit betekent dat wij € 1.000,- van Rabobank-Achterhoek Oost ontvangen, waarmee wij deze materialen kunnen aanschaffen.

Rabobank Achterhoek-Oost, hartelijk dank voor dit bijzondere gebaar!