Tijdens de zondag van het Achterhoeks Hippisch Festijn heeft Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe ‘aanvulling' gegeven; het Kanjersdorp.
Naast de reguliere activiteiten waarvan alle kinderen ook gebruik van konden maken, zijn de activiteiten uitgebreid en geschikt gemaakt voor kinderen met een beperking: pony’s knuffelen, hoefijzer versieren, een rit in een men-wagen of op de foto met ambassadrice en paralympisch kampioen Demi Vermeulen.

Bijna 40 kinderen hebben samen met hun ouders/begeleiders genoten van een prachtige zonnige paardendag.

e-max.it: your social media marketing partner
08 dec 2017

Entreekaarten zwembad voor Logeerhuis Ruurlo

Het Logeerhuis in Ruurlo biedt opvang aan jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking. De jongeren genieten hier van een onbezorgd weekend (of in de vakanties zelfs langer) terwijl het thuisfront even kan opladen en wat tijd voor zichzelf heeft.… lees verder..
16 nov 2017

Plezier in de pauzes bij VSO Klein Borculo

De jongeren van VSO Klein Borculo, een school voor voortgezet onderwijs aan jongeren met gedrags- en leerproblemen, hebben een paar jaar geleden samen met een aantal docenten hun kantine en het buitenplein opgeknapt. Maar dat buitenplein was te saai en ook in… lees verder..
20 okt 2017

Genieten van zon, water en wind

Maandag 16 oktober vertrok een zeilboot vanuit Harlingen voor een prachtige tocht door Friesland . Aan boord de familie Schutte en de familie Schelfer met hun pleegzonen Can en Mokta die met deze midweek zeilen een bijzondere periode afsloten. Het weer werkte… lees verder..
09 okt 2017

Veel vrolijke gezichten dankzij de Kramp Run

Kanjers voor Kanjers en de Kramp Run. Al jaren Samen Sterk! Aan de enorm populaire Kramp Run doen jaarlijks honderden hardlopers mee en Kanjers voor Kanjers vindt het dan ook een reuze eer ook dit jaar weer als goed doel aan de Kramp Run verbonden te mogen… lees verder..
28 sept 2017

Een Nemo-snoezelruimte voor Xavier

Xavier heeft een hele mooie snoezelruimte gekregen. Met een aquarium vol vissen, een bubbelunit die de golven voorstelt, een dolfijnenmobiel en een heerlijke muziek CD. Zo komt hij helemaal tot rust in zijn wereld van Nemo. En als hij wil kan hij ook nog een… lees verder..
19 sept 2017

Zorgboerderij 't Hulsevoort ontvangt prachtige koets

Sinds 2009 is het Landgoed ’t Hulsevoort ingericht als zorg- en logeerboerderij. Ze bieden tevens de gelegenheid gezinnen met kinderen met extra zorgbehoefte een heerlijke vakantie te bezorgen omdat zij alle faciliteiten hiervoor in huis hebben. Afgelopen… lees verder..
19 sept 2017

Kanjersdorp ingericht bij het Achterhoek Hippisch Festijn

Tijdens de zondag van het Achterhoeks Hippisch Festijn heeft Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe ‘aanvulling' gegeven; het Kanjersdorp.Naast de reguliere activiteiten waarvan alle kinderen ook gebruik van konden maken, zijn de activiteiten… lees verder..
19 sept 2017

Klimochtend voor Kanjers in het Klimbos

Vrijdag 15 september jongstleden was er weer een Kanjer Klimochtend in het klimbos in Ruurlo.Tussen de buien door hebben ruim 50 Kanjers van de Anne Flokstra school en Kentalis zichzelf overtroffen en volop genoten van het klimbos. lees verder..
07 sept 2017

André krijgt een schitterende schommel

André is een jongen van 14 jaar met een meervoudige verstandelijke beperking. Hij geniet heel erg van beweging. Daarom is een schommel voor hem erg waardevol. Wanneer hij in het dagelijks gebeuren te veel prikkels krijgt, wordt hij rustig van het schommelen… lees verder..
04 juli 2017

Een speelhuisje voor Jasper

Donderdag was het een feestdag voor Jasper. Kanjers voor Kanjers kwam langs om zijn speelhuis te bewonderen. Hij stond ons al op te wachten en maakte met gebaren duidelijk dat er foto's gemaakt moesten worden. De meegebrachte ballonnen kregen direkt een mooie… lees verder..
04 juli 2017

Calvin droomt van een voetbalcarrière

Hoe mooi is het om op je 13e te dromen van een profcarrière bij je favoriete club Barcelona en deze droom na te leven? Door diverse problemen heeft Calvin in zijn jeugd niet de kans gekregen om te sporten. Maar anderhalf jaar geleden is hij gestart met… lees verder..
28 juni 2017

We zullen doorgaan...

Ooit beklom Marit van Amerongen de Passo Manghen en de Galibier om geld in te zamelen voor het goede doel Kanjers voor Kanjers. Niet wetende dat ze een aantal jaren later aan het bed van haar zoontje zou zitten die ligt te wachten op weer een… lees verder..
14 juni 2017

Gekkoo UNIEK

Zondag 11 juni 2017 vond er een eerste presentatie plaats van Gekkoo UNIEK. De jonge acteurs, met én zonder beperking, lieten met veel flair, humor en talent hun acteerkunsten zien. Het publiek werd een spiegel voorgehouden, er werd gedanst, gelachen en er… lees verder..
13 juni 2017

G-teams Grol en Longa naar Beek en Donk

10 juli 2017, 7 uur 's ochtends, een prachtige zaterdagochtend. De bus van Gelderesch is al onderweg van Groenlo naar Lichtenvoorde, waar de jongens en meisjes trappelend van ongeduld klaar staan met hun voetbaltassen. Ze gaan naar Beek en Donk waar het… lees verder..
13 juni 2017

In een Note(n)dop

Op 2 juni werden we bij De Lindehout opgewacht door vrolijke kindergezichtjes. Binnen staat hun cadeau, een heus digibord. Hiermee worden ook de jongste kinderen op hun niveau uitgedaagd om tot een leerproces te komen. Het visualiseren heeft een groot… lees verder..
28 mei 2017

Hiep hiep hoera voor Esmeralda

Het is toch geweldig als Kanjers voor Kanjers op je verjaardag op bezoek komt met een nieuwe fiets! En wat valt er naast fietsen toch veel te beleven en te ontdekken aan een nieuwe fiets. Zoals een voor- en achterlicht dat uit en aan kan... en een slot met… lees verder..
24 mei 2017

Officiële opening spelotheek De Isselborgh

Vandaag was het feest op SO De Isselborgh in Doetinchem. De nieuwe spelotheek werd officieel geopend. Heel veel nieuwe spellen, mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Kanjers voor Kanjers. Eén voor één kwamen de klassen kijken in het lokaal.… lees verder..
22 mei 2017

Jannes wordt uitgenodigd voor een ballonvaart

Jannes is de steun en toeverlaat van zijn zusje Sophia. Hij vindt het wel lastig dat de mensen zijn zus niet altijd begrijpen, want "ze ziet er aan de buitenkant gewoon uit" aldus Jannes. Kanjers voor Kanjers vond dat Jannes best een keer in het zonnetje… lees verder..
22 mei 2017

Snoezelkamer voor Sophia

Door haar beperking heeft Sophia erg veel rust nodig. Het gezin heeft daarom de kelderruimte verbouwd zodat er een mooie rustruimte is ontstaan. Kanjers voor Kanjers zorgde voor een bubbelunit met diverse kleuren licht en een waterbed. Sophia geniet erg van… lees verder..
22 mei 2017

Metamorfose voor schoolplein De Speeldoos in Zutphen

Tijdens een feestelijke middag werd bij De Speeldoos in Zutphen het door Zozijn opgeknapte speelplein in gebruik genomen. Als kers op de taart was er een speelhuisje en een ballenvanger geplaatst door Kanjers voor Kanjers. Deze speeltoestellen stonden eerst… lees verder..
05 mei 2017

Diploma A voor Daisy Dumpelman

Op zaterdag 15 april 2017 was het een drukte van belang in zwembad Meekenesch in Lichtenvoorde. Een grote groep kinderen ging afzwemmen voor diploma A of B. Na een jaar lang hard oefenen mocht Daisy ook afzwemmen. Eerst de spanning en later de opluchting:… lees verder..
03 mei 2017

Bikkels en waaghalzen

Eind april 2017 hebben ruim 100 kinderen en jongeren genoten van een klimochtend in het klimbos in Ruurlo. Fantastisch om te zien hoe zij elke keer hun grenzen verleggen. lees verder..
22 apr 2017

Trainingsmateriaal voor de 3 topatleten van de familie Awal Aman

Gewoon uit interesse in de loopsport en als tijdverdrijf begonnen de broers Awal Aman met hardlopen. Maar toen werden ze "ontdekt" en gevraagd om bij ARGO Atletiek in Doetinchem te komen trainen. Hier beek al snel dat de drie jongens een buitengewoon… lees verder..
08 apr 2017

Een buitenkind...

Noud is een echt buitenkind. Hij wil dolgraag de tuin in om zijn energie kwijt te kunnen. Dankzij Kanjers voor Kanjers staat er sinds kort een mooi speeltoestel waar Noud naar hartelust kan spelen. Hij komt ogen en oren tekort als we er zijn. Confetti,… lees verder..
08 apr 2017

Eerste ballonvaart Kanjers voor Kanjers ballon

Op 25 maart werd de ballon met het Kanjers voor Kanjers gedoopt en aansluitend werd de eerste vaart gemaakt.Ceryll, Tim, Kim en Alonso mochten samen met hun moeder als eerste de wind door hun haren voelen. Ze vonden het best wel even spannend, maar daarna… lees verder..
22 mrt 2017

Circus in Doetinchem

Op 18 maart 2017 was er op het Graafschapcollege aan het Julianaplein in Doetinchem een…
11 mrt 2017

Scoutinggroep De Blauwe Vogels in Didam blij met Botje de hond en ander materiaal

Vrijdag 10 maart 2017 was een hele speciale dag voor de leden van scoutinggroep De Blauwe…
24 jan 2017

Een planbord en een loopfiets voor Fenna

Fenna heeft een dubbele chromosoomafwijking waardoor ze moeilijk kan praten en…
19 jan 2017

Paardrij- en spelmateriaal voor Manege Zandewierde

Op dinsdagavond 17 januari 2107 waren Kanjers voor Kanjers en de Kramprun Varsseveld te…
04 jan 2017

Spelmateriaal voor naschoolse opvang en dagbehandeling

Begin december kreeg Pluryn/de Lichtenvoorde spelmateriaal overhandigd van Kanjers voor…
04 jan 2017

Sportkleding en hartslagmeter voor aanstormend hardlooptalent Ibrahim Ali

Aanstormend hardlooptalent Ibrahim Abdi Ali is een 16-jarige somalische jongen die met…
08 dec 2016

Een hulphond voor Kelly

Kelly is vanaf haar geboorte spastisch in al haar ledematen, waardoor ze geheel…
09 nov 2016

Een echt bruiloftsfeest voor Andressa

In 2012 is ze al begonnen haar wensen op papier te zetten: een feestjurk, een mooie auto,…
09 nov 2016

Een vogelnestschommel voor kinderboerderij Freriks

Op 12 oktober was de officiële opening van de natuurlijke speelplek bij Kinderboerderij…
26 okt 2016

Van schoolplein naar speelplein

Op 13 oktober werd het nieuwe speelplein van de Korenburgschool feestelijk in gebruik…