Tijdens de KrampRun op 8 september ging in Varsseveld de luchtballon weer de lucht in voor een mooie vaart met vier geluksvogels en hun begeleiders. Omdat Kanjers voor Kanjers al jaren als goed doel aan de KrampRun is verbonden, konden we deze Kanjers blij maken. De ballonvaart werd nl. mogelijk gemaakt uit de opbrengsten van de KrampRun.

Syme, Bas, Tim en Elisa waren uitgekozen om met Kanjers voor Kanjers en Stichting Onze Ballon deze vaart mee te maken. Ze hebben een groot deel van de Achterhoek vanuit de lucht kunnen bewonderen. Opgestegen in Varsseveld en geland in Miste!

Het was een top-avond. Samen Genieten, Samen Sterk

e-max.it: your social media marketing partner
08 jan 2019

Hanneke Lamers geeft muziektherapie vanuit het hart

Een koffer met kleine instrumenten, haar accordeon en aanvoelen wat de kinderen aankunnen en toelaten.... Dat is hoe Hanneke Lamers telkens weer een feestje maakt van de muziekmomenten die zij kinderen laat beleven. Ze komt bij kinderen thuis, zoals bij Ilse.… lees verder..
01 dec 2018

Een eigen plekje voor Kay

Je eigen plekje waar je even jezelf kunt zijnEen plekje waar niemand iets van je vraagtEen plekje waar je mag zijn als je even boos bent of wanneer je even alleen wilt zijnEen plekje waar jij je veilig en geborgen voeltEen plekje waar je graag bent zonder dat… lees verder..
01 dec 2018

Heel veel nieuwe hulppietjes voor Sinterklaas

Samen met het Meedoen Arrangement en sponsor Harrie Arendsen leverden we mooi werkEen heel sterk staaltje van "Samen Sterk" Daardoor kon Sint toegangskaarten kopen - een heleboelVoor de theatervoorstelling van Warboel Bijna honderd kinderen hadden de dag van… lees verder..
07 nov 2018

Noah en Sacci kunnen weer samen sporten

Al jaren loopt Sacci Koelman uit Aalten samen met anderen mee in verschillende wedstrijden. Niet zo maar.... maar samen met kinderen met een beperking. De kinderen genieten hier ontzettend van. Ze kunnen gewoon meedoen en komen samen over de finish waar ze… lees verder..
10 okt 2018

Landdag 2018 in Eefde

Op 30 juni jl. vond in Eefde de tweejaarlijkse Landdag plaats, een initiatief van de Vereniging Paardrijden Gehandicaten Oost Nederland. De Landdag werd dit jaar georganiseerd door de Pasmanmanege en had als thema "Sprookjes". Bijna 200 ruiters werden 's… lees verder..
10 okt 2018

Mariendaal krijgt een tovertafel

Met hulp van gemeente, ouders, Kanjers voor Kanjers en vele anderen kon er een tovertafel geïnstalleerd worden bij Mariendaal in Doetinchem. Een tovertafel is een kastje dat aan het plafond hangt waarin een beamer, infraroodsensoren, luidspreker en processor… lees verder..
05 okt 2018

Kanjersfestijn op het Achterhoeks Hippisch Festijn

Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn was er weer een sfeervol kinderdorp met ook dit jaar het Kanjersfestijn, georganiseerd door Kanjers voor Kanjers. Mede dankzij de bijdrage van de KrampRun waren er diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen met… lees verder..
12 sept 2018

Geluksvogels in de Kanjerballon

Tijdens de KrampRun op 8 september ging in Varsseveld de luchtballon weer de lucht in voor een mooie vaart met vier geluksvogels en hun begeleiders. Omdat Kanjers voor Kanjers al jaren als goed doel aan de KrampRun is verbonden, konden we deze Kanjers blij… lees verder..
21 aug 2018

Sophie, Myrthe en Noah gaan naar grote hoogte

Op zondag 18 augustus ging het gebeuren. Sophie, Myrthe en Noah mochten mee met de luchtballon van Stichting Onze Ballon en Kanjers voor Kanjers. Er stond een aanhoudende flakkerende westenwind, waardoor het opstijgen al was verplaatst van Erve Kots naar… lees verder..
26 juli 2018

Een Ipad voor Jelle

Jelle is een supervrolijk mannetje van 4,5 jaar. Door een chromosoomafwijking heeft hij een meervoudige complexe handicap. Omdat hij de enige in de wereld is met deze chromosoomafwijking is zijn toekomst onbekend en erg onzeker. Onlangs is er mede door een… lees verder..
26 juli 2018

Presentatie CD Musicmaatje Marieke Plantinga

Een strakblauwe lucht, de zon hoog aan de hemel, een open circustent, slingers en instrumenten. Als alle kinderen en volwassenen een plekje hebben gevonden gaat het picknickconcert bij camping Scheurskamp in Doetinchem van start. Iedereen lacht, zingt mee en… lees verder..
25 juli 2018

Kunstgrasveldje voor Pronova Winterswijk

Pronova is een school voor praktijkonderwijs in Winterswijk, waar geleerd wordt door te doen. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar krijgen er een passend onderwijsprogramma, bouwend op de talenten waarover de leerling beschikt. De buitenruimte was al jaren een… lees verder..
25 juli 2018

Pauze spelmaterialen voor Pactum Lochem

Op vrijdag 22 juni arriveerde de Kanjer-Volvo op het terrein van Pactum in Lochem, een kleinschalige locatie waar jongeren tijdelijk wonen en begeleid worden. Voor de aula van het kleine schoolgebouw wilden de jongeren graag wat meer vertier. Dit resulteerde… lees verder..
11 juni 2018

Teamwork bij ballonvaart vanaf Sevink's Mölle

Nadat de ballonvaart al drie keer is afgezegd, gaat het dan op 3 juni eindelijk gebeuren. De vrienden David en Vincent, Britt met zus Anouck, Imme met moeder Tine en Maren met vader Bennie gaan bij Sevink's Mölle de lucht in. Maar ze moeten wel eerst hun… lees verder..
01 mei 2018

Verwenmiddag voor kinderen Slingeland ziekenhuis

Op zaterdag 22 april konden de chronisch zieke kinderen van het Slingeland Ziekenhuis, hun ouders en hun broertjes en zusjes genieten van een heerlijke verwenmiddag op Zorgbad Zonnewater. Er waren allemaal toffe dingen te doen, waaronder sport, spel,… lees verder..
01 mei 2018

Mini-doeltjes voor G-team Grol-Longa

Het G-team van Grol-Longa kon afgelopen zaterdag niet alleen juichen omdat ze weer eens een overwinning hadden geboekt, maar ook omdat ze van Kanjers voor Kanjers zes prachtige nieuwe mini-doeltjes kregen aangeboden. Ben Meuleman vertelt hoe belangrijk het is… lees verder..
23 apr 2018

Een geweldige fiets voor Sanne

Afgelopen vrijdag hebben we Sanne erg blij kunnen maken met een geweldige fiets. Omdat Sanne hulp nodig heeft bij de alledaagse dingen heeft ze mama en papa overal bij nodig. Zij zijn haar handen en haar voeten. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid mocht… lees verder..
16 apr 2018

Geslaagde eerste ballonvaart van het seizoen

Op 8 april kwamen 3 Kanjers uit Zutphen en 1 uit Doetinchem naar Barchem om daar mee te gaan met de ballon van Stichting Onze Ballon. Het was een prachtige dag met schitterend weer. De kinderen vonden het wel heel erg spannend (vooral het landen) maar als je… lees verder..
19 mrt 2018

Bij Sam spat het plezier ervan af tijdens de wekelijkse zwemles

Elke week geniet Sam enorm van zijn wekelijkse zwemuitje. Samen met zijn zwemjuf Jolanda van zwemschool ONDA vormt hij een geweldig duo. Natuurlijk is het geweldig dat hij elke week een stapje dichter bij zijn zwemdiploma komt. Maar het allerbelangrijkste is… lees verder..
17 mrt 2018

Gijs en Eliad oefenen voor zwemdiploma A

In zwembad 't Timpke in Borculo krijgen Gijs en Eliad zwemles van juf Christa en stagiaire Berbel. Elke keer als ze een oefening goed onder de knie hebben, krijgen ze een mooie sticker op hun zwemkaart. Ze oefenen er lustig op los om zo het echte zwemdiploma… lees verder..
19 feb 2018

Gijs komt verder, dankzij de nieuwe fiets

Gijs wil heel graag fietsen, de wereld ontdekken, de wind door zijn haren voelen, naar opa en oma fietsen... Maar helaas lukt hem dat niet in z'n eentje. Daarom stuurde iemand een lieve brief naar Kanjers voor Kanjers met de vraag om hulp. Kanjers vroeg jou… lees verder..
08 feb 2018

Een prachtige speelplek voor de kinderen van Zorgboerderij 't Grievink

Na maanden van hard ploeteren werd een plek vol zand omgetoverd tot een prachtige speelplek, waar de kinderen van Zorgboerderij 't Grievink in Aalten heerlijk kunnen ontspannen, nieuwe dingen kunnen ontdekken en samen kunnen spelen. Matthias, Jur, Thomas en… lees verder..
22 jan 2018

Stoere loopfiets voor Anne

Anne is 10 jaar en heeft onlangs een mooie stoere loopfiets van Kanjers voor Kanjers ontvangen. Met deze loopfiets kan Anne makkelijker met haar moeder mee boodschappen doen of naar iemand toe gaan. Ook kan ze nu heerlijk spelen met haar broertje en de… lees verder..
27 dec 2017

Voetbaldoeltjes krijgen een nieuwe plek

Enige tijd geleden deden we een oproep omdat we voetbaldoeltjes hadden die niet meer gebruikt werden. Zorgboerderij Drostlerhoeve in Eibergen wilde deze heel graag hebben. Dankzij de firma Erma Sport staat alles nu op z'n nieuwe plek. Erma Sport zorgde voor… lees verder..
08 dec 2017

Entreekaarten zwembad voor Logeerhuis Ruurlo

Het Logeerhuis in Ruurlo biedt opvang aan jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking. De jongeren genieten hier van een onbezorgd weekend (of in de vakanties zelfs langer) terwijl het thuisfront even kan opladen en wat tijd voor zichzelf heeft.… lees verder..
16 nov 2017

Plezier in de pauzes bij VSO Klein Borculo

De jongeren van VSO Klein Borculo, een school voor voortgezet onderwijs aan jongeren met…
20 okt 2017

Genieten van zon, water en wind

Maandag 16 oktober vertrok een zeilboot vanuit Harlingen voor een prachtige tocht door…
09 okt 2017

Veel vrolijke gezichten dankzij de Kramp Run

Kanjers voor Kanjers en de Kramp Run. Al jaren Samen Sterk! Aan de enorm populaire Kramp…
28 sept 2017

Een Nemo-snoezelruimte voor Xavier

Xavier heeft een hele mooie snoezelruimte gekregen. Met een aquarium vol vissen, een…
19 sept 2017

Zorgboerderij 't Hulsevoort ontvangt prachtige koets

Sinds 2009 is het Landgoed ’t Hulsevoort ingericht als zorg- en logeerboerderij. Ze…
19 sept 2017

Kanjersdorp ingericht bij het Achterhoek Hippisch Festijn

Tijdens de zondag van het Achterhoeks Hippisch Festijn heeft Kanjers voor Kanjers het…
19 sept 2017

Klimochtend voor Kanjers in het Klimbos

Vrijdag 15 september jongstleden was er weer een Kanjer Klimochtend in het klimbos in…
07 sept 2017

André krijgt een schitterende schommel

André is een jongen van 14 jaar met een meervoudige verstandelijke beperking. Hij geniet…
04 juli 2017

Een speelhuisje voor Jasper

Donderdag was het een feestdag voor Jasper. Kanjers voor Kanjers kwam langs om zijn…
04 juli 2017

Calvin droomt van een voetbalcarrière

Hoe mooi is het om op je 13e te dromen van een profcarrière bij je favoriete club…