Elke week geniet Sam enorm van zijn wekelijkse zwemuitje. Samen met zijn zwemjuf Jolanda van zwemschool ONDA vormt hij een geweldig duo. Natuurlijk is het geweldig dat hij elke week een stapje dichter bij zijn zwemdiploma komt. Maar het allerbelangrijkste is toch heerlijk lol maken samen met juf Jolanda, lekker spelen in het heerlijk warme water en tegelijkertijd veilig leren zwemmen. Het plezier spat ervan af.

En dat is waar Kanjers voor Kanjers het voor doet: "Omdat je als kind spelen mag!"

e-max.it: your social media marketing partner
11 juni 2018

Teamwork bij ballonvaart vanaf Sevink's Mölle

Nadat de ballonvaart al drie keer is afgezegd, gaat het dan op 3 juni eindelijk gebeuren. De vrienden David en Vincent, Britt met zus Anouck, Imme met moeder Tine en Maren met vader Bennie gaan bij Sevink's Mölle de lucht in. Maar ze moeten wel eerst hun… lees verder..
01 mei 2018

Verwenmiddag voor kinderen Slingeland ziekenhuis

Op zaterdag 22 april konden de chronisch zieke kinderen van het Slingeland Ziekenhuis, hun ouders en hun broertjes en zusjes genieten van een heerlijke verwenmiddag op Zorgbad Zonnewater. Er waren allemaal toffe dingen te doen, waaronder sport, spel,… lees verder..
01 mei 2018

Mini-doeltjes voor G-team Grol-Longa

Het G-team van Grol-Longa kon afgelopen zaterdag niet alleen juichen omdat ze weer eens een overwinning hadden geboekt, maar ook omdat ze van Kanjers voor Kanjers zes prachtige nieuwe mini-doeltjes kregen aangeboden. Ben Meuleman vertelt hoe belangrijk het is… lees verder..
23 apr 2018

Een geweldige fiets voor Sanne

Afgelopen vrijdag hebben we Sanne erg blij kunnen maken met een geweldige fiets. Omdat Sanne hulp nodig heeft bij de alledaagse dingen heeft ze mama en papa overal bij nodig. Zij zijn haar handen en haar voeten. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid mocht… lees verder..
16 apr 2018

Geslaagde eerste ballonvaart van het seizoen

Op 8 april kwamen 3 Kanjers uit Zutphen en 1 uit Doetinchem naar Barchem om daar mee te gaan met de ballon van Stichting Onze Ballon. Het was een prachtige dag met schitterend weer. De kinderen vonden het wel heel erg spannend (vooral het landen) maar als je… lees verder..
19 mrt 2018

Bij Sam spat het plezier ervan af tijdens de wekelijkse zwemles

Elke week geniet Sam enorm van zijn wekelijkse zwemuitje. Samen met zijn zwemjuf Jolanda van zwemschool ONDA vormt hij een geweldig duo. Natuurlijk is het geweldig dat hij elke week een stapje dichter bij zijn zwemdiploma komt. Maar het allerbelangrijkste is… lees verder..
17 mrt 2018

Gijs en Eliad oefenen voor zwemdiploma A

In zwembad 't Timpke in Borculo krijgen Gijs en Eliad zwemles van juf Christa en stagiaire Berbel. Elke keer als ze een oefening goed onder de knie hebben, krijgen ze een mooie sticker op hun zwemkaart. Ze oefenen er lustig op los om zo het echte zwemdiploma… lees verder..
19 feb 2018

Gijs komt verder, dankzij de nieuwe fiets

Gijs wil heel graag fietsen, de wereld ontdekken, de wind door zijn haren voelen, naar opa en oma fietsen... Maar helaas lukt hem dat niet in z'n eentje. Daarom stuurde iemand een lieve brief naar Kanjers voor Kanjers met de vraag om hulp. Kanjers vroeg jou… lees verder..
08 feb 2018

Een prachtige speelplek voor de kinderen van Zorgboerderij 't Grievink

Na maanden van hard ploeteren werd een plek vol zand omgetoverd tot een prachtige speelplek, waar de kinderen van Zorgboerderij 't Grievink in Aalten heerlijk kunnen ontspannen, nieuwe dingen kunnen ontdekken en samen kunnen spelen. Matthias, Jur, Thomas en… lees verder..
22 jan 2018

Stoere loopfiets voor Anne

Anne is 10 jaar en heeft onlangs een mooie stoere loopfiets van Kanjers voor Kanjers ontvangen. Met deze loopfiets kan Anne makkelijker met haar moeder mee boodschappen doen of naar iemand toe gaan. Ook kan ze nu heerlijk spelen met haar broertje en de… lees verder..
27 dec 2017

Voetbaldoeltjes krijgen een nieuwe plek

Enige tijd geleden deden we een oproep omdat we voetbaldoeltjes hadden die niet meer gebruikt werden. Zorgboerderij Drostlerhoeve in Eibergen wilde deze heel graag hebben. Dankzij de firma Erma Sport staat alles nu op z'n nieuwe plek. Erma Sport zorgde voor… lees verder..
08 dec 2017

Entreekaarten zwembad voor Logeerhuis Ruurlo

Het Logeerhuis in Ruurlo biedt opvang aan jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking. De jongeren genieten hier van een onbezorgd weekend (of in de vakanties zelfs langer) terwijl het thuisfront even kan opladen en wat tijd voor zichzelf heeft.… lees verder..
16 nov 2017

Plezier in de pauzes bij VSO Klein Borculo

De jongeren van VSO Klein Borculo, een school voor voortgezet onderwijs aan jongeren met gedrags- en leerproblemen, hebben een paar jaar geleden samen met een aantal docenten hun kantine en het buitenplein opgeknapt. Maar dat buitenplein was te saai en ook in… lees verder..
20 okt 2017

Genieten van zon, water en wind

Maandag 16 oktober vertrok een zeilboot vanuit Harlingen voor een prachtige tocht door Friesland . Aan boord de familie Schutte en de familie Schelfer met hun pleegzonen Can en Mokta die met deze midweek zeilen een bijzondere periode afsloten. Het weer werkte… lees verder..
09 okt 2017

Veel vrolijke gezichten dankzij de Kramp Run

Kanjers voor Kanjers en de Kramp Run. Al jaren Samen Sterk! Aan de enorm populaire Kramp Run doen jaarlijks honderden hardlopers mee en Kanjers voor Kanjers vindt het dan ook een reuze eer ook dit jaar weer als goed doel aan de Kramp Run verbonden te mogen… lees verder..
28 sept 2017

Een Nemo-snoezelruimte voor Xavier

Xavier heeft een hele mooie snoezelruimte gekregen. Met een aquarium vol vissen, een bubbelunit die de golven voorstelt, een dolfijnenmobiel en een heerlijke muziek CD. Zo komt hij helemaal tot rust in zijn wereld van Nemo. En als hij wil kan hij ook nog een… lees verder..
19 sept 2017

Zorgboerderij 't Hulsevoort ontvangt prachtige koets

Sinds 2009 is het Landgoed ’t Hulsevoort ingericht als zorg- en logeerboerderij. Ze bieden tevens de gelegenheid gezinnen met kinderen met extra zorgbehoefte een heerlijke vakantie te bezorgen omdat zij alle faciliteiten hiervoor in huis hebben. Afgelopen… lees verder..
19 sept 2017

Kanjersdorp ingericht bij het Achterhoek Hippisch Festijn

Tijdens de zondag van het Achterhoeks Hippisch Festijn heeft Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe ‘aanvulling' gegeven; het Kanjersdorp.Naast de reguliere activiteiten waarvan alle kinderen ook gebruik van konden maken, zijn de activiteiten… lees verder..
19 sept 2017

Klimochtend voor Kanjers in het Klimbos

Vrijdag 15 september jongstleden was er weer een Kanjer Klimochtend in het klimbos in Ruurlo.Tussen de buien door hebben ruim 50 Kanjers van de Anne Flokstra school en Kentalis zichzelf overtroffen en volop genoten van het klimbos. lees verder..
07 sept 2017

André krijgt een schitterende schommel

André is een jongen van 14 jaar met een meervoudige verstandelijke beperking. Hij geniet heel erg van beweging. Daarom is een schommel voor hem erg waardevol. Wanneer hij in het dagelijks gebeuren te veel prikkels krijgt, wordt hij rustig van het schommelen… lees verder..
04 juli 2017

Een speelhuisje voor Jasper

Donderdag was het een feestdag voor Jasper. Kanjers voor Kanjers kwam langs om zijn speelhuis te bewonderen. Hij stond ons al op te wachten en maakte met gebaren duidelijk dat er foto's gemaakt moesten worden. De meegebrachte ballonnen kregen direkt een mooie… lees verder..
04 juli 2017

Calvin droomt van een voetbalcarrière

Hoe mooi is het om op je 13e te dromen van een profcarrière bij je favoriete club Barcelona en deze droom na te leven? Door diverse problemen heeft Calvin in zijn jeugd niet de kans gekregen om te sporten. Maar anderhalf jaar geleden is hij gestart met… lees verder..
28 juni 2017

We zullen doorgaan...

Ooit beklom Marit van Amerongen de Passo Manghen en de Galibier om geld in te zamelen voor het goede doel Kanjers voor Kanjers. Niet wetende dat ze een aantal jaren later aan het bed van haar zoontje zou zitten die ligt te wachten op weer een… lees verder..
14 juni 2017

Gekkoo UNIEK

Zondag 11 juni 2017 vond er een eerste presentatie plaats van Gekkoo UNIEK. De jonge acteurs, met én zonder beperking, lieten met veel flair, humor en talent hun acteerkunsten zien. Het publiek werd een spiegel voorgehouden, er werd gedanst, gelachen en er… lees verder..
13 juni 2017

G-teams Grol en Longa naar Beek en Donk

10 juli 2017, 7 uur 's ochtends, een prachtige zaterdagochtend. De bus van Gelderesch is al onderweg van Groenlo naar Lichtenvoorde, waar de jongens en meisjes trappelend van ongeduld klaar staan met hun voetbaltassen. Ze gaan naar Beek en Donk waar het… lees verder..
13 juni 2017

In een Note(n)dop

Op 2 juni werden we bij De Lindehout opgewacht door vrolijke kindergezichtjes. Binnen…
28 mei 2017

Hiep hiep hoera voor Esmeralda

Het is toch geweldig als Kanjers voor Kanjers op je verjaardag op bezoek komt met een…
24 mei 2017

Officiële opening spelotheek De Isselborgh

Vandaag was het feest op SO De Isselborgh in Doetinchem. De nieuwe spelotheek werd…
22 mei 2017

Jannes wordt uitgenodigd voor een ballonvaart

Jannes is de steun en toeverlaat van zijn zusje Sophia. Hij vindt het wel lastig dat de…
22 mei 2017

Snoezelkamer voor Sophia

Door haar beperking heeft Sophia erg veel rust nodig. Het gezin heeft daarom de…
22 mei 2017

Metamorfose voor schoolplein De Speeldoos in Zutphen

Tijdens een feestelijke middag werd bij De Speeldoos in Zutphen het door Zozijn…
05 mei 2017

Diploma A voor Daisy Dumpelman

Op zaterdag 15 april 2017 was het een drukte van belang in zwembad Meekenesch in…
03 mei 2017

Bikkels en waaghalzen

Eind april 2017 hebben ruim 100 kinderen en jongeren genoten van een klimochtend in het…
22 apr 2017

Trainingsmateriaal voor de 3 topatleten van de familie Awal Aman

Gewoon uit interesse in de loopsport en als tijdverdrijf begonnen de broers Awal Aman met…
08 apr 2017

Een buitenkind...

Noud is een echt buitenkind. Hij wil dolgraag de tuin in om zijn energie kwijt te kunnen.…