Personeel Besi Netherlands schenkt € 6.000,- aan Kanjers voor Kanjers

Begin januari ontving Kanjers voor Kanjers een geweldige e-mail van Geert Sommers, werkzaam bij Besi Netherlands in Duiven.
Besi Netherlands is een bedrijf dat o.a. verpakkingsmethoden voor chips ontwikkelt voor smartphones, tablets en elektronica voor de auto-industrie. Jaarlijks ziet een deel van het personeel van Besi Netherlands af van een kerstpakket en schenkt het geld aan een goed doel. Dit jaar is het goede doel Kanjers voor Kanjers. 

Naast deze donatie hebben de deelnemende personeelsleden ook 2 vakantie-uren ingeleverd, waardoor er een fantastisch bedrag van € 6.000,- overhandigd kon worden.

Eind januari hebben namens Kanjers voor Kanjers bestuursleden Maikel Sellink en Michelle Arink de cheque in ontvangst genomen van Wim Derde en Wilfred Gal, medewerkers van Besi Netherlands. Kanjers voor Kanjers is blij verrast met de gulle gift en het warme ontvangst bij het bedrijf in Duiven. Met deze donatie helpen wij kinderen in de Achterhoek voor wie sport en bewegen niet vanzelfsprekend is, door bijvoorbeeld het schenken van een doucherolstoel bij Zwembad Meekenesch in Lichtenvoorde. Ook staat in februari een overhandiging gepland voor een aangepaste driewieler voor een gezin uit Nieuw-Dijk.

Personeel van Besi Netherlands: ontzettend bedankt voor jullie bijdrage en betrokkenheid!