Parachutesprong voor Chiel

Met de tekst “Hier vind je de bedank brief, ik vond sprong echt heel gaaf”, kreeg Kanjers voor Kanjers onderstaande brief van Chiel Mellink. Chiel is een 16-jarige jongen uit Lichtenvoorde die het afgelopen jaar nogal wat heeft mee gemaakt. Vlak na zijn herstel van een gebroken been werd hij aangereden door een vrachtwagen. Hierna volgde een moeilijke periode met ziekenhuisopnames, operaties en revalidatie. Kanjers voor Kanjers heeft Chiel, samen met zijn zus, een parachutesprong aangeboden om hem een hart onder de riem te steken. Hieronder zijn verslag.

BEDANKT

Kanjers voor Kanjers

Ik Chiel Mellink mocht samen met mijn zus een parachutesprong maken, aangeboden door Kanjers Voor Kanjers. Toen wij eenmaal in het vliegtuig waren vond ik het wel spannend maar toen we eenmaal naar beneden vlogen vond ik het alleen maar leuk. De vrije val was 3 km lang in 45 seconden dus das maar liefs 200 km/u. Dat vond ik het stoerste gedeelte. Na dat wij nog 1 km boven de grond waren klapte de parachute uit. Je kon heel erg mooi over het landschap bekijken en ik mocht ook zelf sturen met de parachute. Toen ik weer aan de grond stond vond ik het jammer dat het weer over was, maar het was echt een hele leuke ervaring.

Daarom wil stichting Kanjers voor Kanjers bedanken.
Chiel

IMG 3867

IMG 8301

IMG 8296