Oudejaarscrossloop Vorden levert 2426 euro voor Kanjers

Bijna een half jaar geleden stonden vele enthousiaste hardlopers aan de start van de 33e editie van de Ouderjaarscrossloop in Vorden. Een niet meer weg te denken hardloopevenement om het einde van het jaar mee af te sluiten. Voor het derde jaar was Kanjers voor Kanjers het goede doel van de crossloop.

De opbrengst
Tijdens de informatieavond van de Tristan Hoffman Challenge werd de opbrengst bekend gemaakt. Wilbert Menkveld en Theo Lam overhandigde de cheque met een geweldig bedrag van € 2.426,- aan Mariëtte Harbers, bestuurslid van Kanjers voor Kanjers.

Goede doel Oudejaarscrossloop Vorden 2014
Daarnaast werd bekend gemaakt dat ook in 2014 Kanjers voor Kanjers is uitgekozen als goede doel van de crossloop in Vorden. Dat betekent dat de opbrengst van de 34e editie weer naar Kanjers gaat. Organisatie, ontzettend bedankt voor jullie steun!

Inschrijven Oudejaarscrossloop 2014 vanaf 1 september
De Oudejaarscrossloop in Vorden is een bijzonder hardloopevenement om het jaar mee af te sluiten. Wil jij ook meedoen? Noteer dan 1 september alvast in je agenda. Vanaf deze datum is het mogelijk om je in te schrijven.

Kijk voor meer informatie op www.oudejaarscrossloop.nl 

Chequeoverhandigingcrossloop-2013-web