Oudejaarsactie Graafschapcollege groot succes!

Bijna alle 670 studenten van het Graafschap College in Groenlo waren betrokken bij de actie ‘De Campagne’. De actie werd georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Kanjers voor Kanjers die zich inzet voor sport en spel activiteiten voor kinderen met een beperking.

Tijdens de aftrap van de actie op 24 november zat ambassadeur, plaatselijke coryfee en oud-prof wielrenner Tristan Hoffman op de spinningbike. De afgelopen jaren werkte hij onder andere als ploegleider bij de wielerploeg van T-Mobile en nu bij Team Columbia. De Groenlose studenten en docenten hebben verder diverse leuke, ludieke en lekkere acties verzonnen, zoals sportactiviteiten als hardlopen en spinnen, het verkopen van broodjes knakworst en zelfgebakken koekjes, het laten zien van talenten op het podium en verschillende sponsoractiviteiten. Ook de Groenlose middenstand doet mee. De vaste leveranciers leverden allemaal op hun eigen manier een bijdrage.

Het gaat de organisatie niet alleen om het geld inzamelen, het is ook een manier om de onderlinge verbondenheid te stimuleren. De opbrengst van alle acties werd 18 december 2009 tijdens de jaarafsluiting aangeboden aan vertegenwoordigers van de stichting Kanjers voor Kanjers op de locatie van het Graafschap College in Groenlo en bedraagt maar liefst € 5.400,00. Het Graafschapcollege zelf heeft dit bedrag afgerond tot maar liefst € 6.000,00 !!!

Leerlingen, leraren en directie Graafschapcollege, Bedankt!

graafschapcollege