Onvergetelijke vakantie naar Eurodisney

Op vakantie. Voor velen van ons heel gewoon. Niet voor de kinderen van de groep Tongerlosestraat van stichting De Lichtenvoorde. Hier wonen twaalf kinderen voor wie jeudgzorg noodzakelijk is. Zij kregen een onvergetelijke ervaring door met de hele groep naar Eurodisney te gaan.

We ontvingen van hen dit fijne bericht:” Namens Erik, Giovanny, Ricardo, Hidde, Bram, Sylvana, Ramona, Denise, Sabine, Janine, Marsha en David, willen we Kanjers voor Kanjers heel hartelijk danken die deze ervaring voor ons mogelijk hebben gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd: het vervoer, 4 dagen verblijf op een camping, vervoer van camping naar Euro Disney en natuurlijk de entree van het park.”

Eén van de gelukkigen, Sylvana, schreef dit verhaal over de voorpret:

“Hallo ik ben Sylvana Keizer en ik woon op de Tongerlosestraat. Ik woon op een groep en wij gaan naar Disneyland Parijs. Het wordt leuk samen met mijn groep. Ik vind het fijn om met de groep te gaan. Ik zit bij 2 groepsgenootjes en een begleider in een huisje. Je heb een zwembad op het park. We gaan met 2 busjes naar Disneyland Parijs. Dit is ongeveer 7 uur rijden zonder pauze. Als we dinsdag naar het Eurodisney park gaan, dan is het 20 minuten rijden met de bus. We hebben 4 huisjes en we hebben 12 kinderen en 4 begleiders die meegaan. En het park is super leuk. We zijn daar nooit heen geweest en we blijven daar in het park tot we gaan eten en we gaan in het achtbaan en nog veel meer. Het wordt wel super leuk, want als we naar Disneyland gaan, is het lang rijden en we hebben ook pauze met 12 kinderen en 4 begleiders. We worden uitgezwaaid dor Kanjers voor Kanjers die doen alles sponsoren.”

project stichting de lichtenvoorde eurodisney