Onbetaalbare waarde

De kamer zit al vol als ik binnen kom lopen, de koffie laat de kamer heerlijk ruiken en heel zacht ligt iemand te neurie├źn op een verrijdbare brancard (Acheeva). Ik vertel haar dat we hier speciaal voor haar zijn en met haar ogen zoekt ze contact. Haar geluidjes zeggen ons dat het goed is. 

Haar ouders vertellen nog eens zichtbaar vol emotie wat deze verrijdbare brancard (Acheeva) voor meerwaarde heeft. Onbetaalbaar. Samen naar buiten. Haar broertje en zusje horen spelen, genieten van de zonnestralen en het zingen of knuffelen met haar ouders geven haar een glimlach op haar gezicht. Lekker wegdommelen omdat je je nu volledig kan ontspannen.

Onbetaalbaar weten ook de vrienden van de ouders, als ze haar zien genieten. Dat was ook de reden dat enkele wielrenners van Fietsgroep het Muurtje uit Aalten en deelnemer Gerrit Dijkslag, aan de Tristan Hoffman Challenge gaan deelnemen. 

Ze zijn hard op weg om geld op te halen die deze en andere projecten mogelijk maken. Als zij straks de berg op gaan hoeven ze alleen maar terug te denken aan dit moment als Lisa haar lach liet zien! Onbetaalbaar maar van zoveel waarde!