Nominatie Rabo Coöperatiefonds voor Cyclingteam

Het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam is genomineerd voor het Rabobank Coöperatiefonds, afdeling Aalten. Op 1 november mag het team zich presenteren aan de leden van de Rabobank. Inzet is een nieuwe ploegleiders- cq. materiaalwagen voor het vervoer van (reserve)materiaal, ploegleiding en renners naar, tijdens en van de wedstrijden.

Uit ervaringen van voorgaande jaren weten we dat het van groot belang is dat veel vrienden van het wielerteam maandag 1 november aanwezig zijn bij de bijeenkomst in De Pol om op het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam te stemmen. De enige voorwaarde hieraan is dat je lid bent van de Rabobank Aalten.

Kijk voor meer informatie op www.kanjersvoorkanjerscyclingteam.nl

Het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam fietst voor Stichting Kanjers voor Kanjers. Het is een zelfstandig opererend team voor elite en beloften in de Achterhoek/Oost-Nederland. Zij dragen de stichting een warm hart toe en hebben daarom ons logo op hun shirt. Zij zorgen onder andere voor naamsbekendheid van onze stichting. Een deel van het sponsorgeld en prijzengeld draagt bij aan het realiseren van onze doelstellingen. Op hun website kun je van alles vinden omtrent deelname aan wedstrijden, uitslagen, de renners en de doelen die het team voor ogen heeft.