Nieuwsbrief Kanjers voor Kanjers

Kanjers voor Kanjers logo
 
 

Nieuwsbrief voorjaar 2016

 
Alsjeblieft: de vijfde Kanjers voor Kanjers-nieuwsbrief
Inmiddels lees je alweer de vijfde nieuwsbrief van Kanjers voor Kanjers. Een paar keer per jaar versturen we onze nieuwsbrief naar vrijwilligers, sponsoren, ambassadeurs en onze contactpersonen vanuit verschillende projecten.
Lees verder..
 
Kent u Daniëlle Stokkers al?
In deze nieuwsbrief een interview met Daniëlle Stokkers, van de Projectcommissie. Daniëlle is getrouwd met Rob, en heeft een dochter (Pleun) van 18 en een zoon (Daan) van 17. Samen wonen zij in Groenlo. Daniëlle vertelt je graag wat meer over haarzelf en haar passie voor Kanjers voor Kanjers.
Lees verder..
 
Maak kennis met sponsor Drukkerij Kempers
Drukkerij Kempers uit Aalten is al vanaf de oprichting van Kanjers voor Kanjers een vaste sponsor. De drukkerij sponsort al het drukwerk van de stichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze folders, visitekaartjes, de enveloppen en uitnodigingen voor de sponsoravond.
Lees verder..
Ambassadeur Jelle van Gorkom: “Gezond zijn en met plezier sporten is een geschenk”
Jelle van Gorkom is 25 jaar, woont in Lichtenvoorde en hoort bij de wereldtop van BMX-ers. Daarnaast is hij sinds 2012 ambassadeur van Kanjers voor Kanjers. Naast zijn drukke sportcarrière steunt hij de stichting. Jelle vertelt waarom hij ambassadeur is geworden en stelt zich graag voor. 
Lees verder..
Projecten in 2015
In 2015 heeft Kanjers voor Kanjers ca. 25 projecten gerealiseerd en zijn we bezig met 26 lopende projecten. Het was een mooi jaar waarbij elk project een geweldige indruk bij de vrijwilligers achterliet. We hebben zowel voor individuele kinderen als in groepsverband wat kunnen betekenen. 
Lees verder..
Kanjers voor Kanjers op sociale media
De Communicatiecommissie houdt zich onder andere bezig met het communiceren over Kanjers voor Kanjers via de sociale media. Zo zijn we als Kanjers actief op Facebook en Twitter, en sinds een korte tijd ook Instagram! Volg jij ons al? 
Lees verder..

 

e-max.it: your social media marketing partner